با سلام
لطفاً هر كي در مورد آنتن دهي سيمكارتهاي ايرانسل چيزي ميدونه جواب بده؟؟؟؟؟؟
ْآنتن دهي ايرانسل نسبت به سيمكارتهاي دولتي چطوره؟؟؟؟؟
آيا ارزش داره براش 150000 تومان خرج كني يا نه؟؟؟؟؟
:blink:
Printable View
با سلام
لطفاً هر كي در مورد آنتن دهي سيمكارتهاي ايرانسل چيزي ميدونه جواب بده؟؟؟؟؟؟
ْآنتن دهي ايرانسل نسبت به سيمكارتهاي دولتي چطوره؟؟؟؟؟
آيا ارزش داره براش 150000 تومان خرج كني يا نه؟؟؟؟؟
:blink:
من خودم که ندارم ولی یکی از دوستانم داره میگه که فعلا آنتن دهیش زیاد بد نیست ...........ولی زیاد خوبم نیست ......مثل همین سیم کارتای معمولیه ...البته تو ساری ........
من خودم ایرانسل ندارم اما ازتلوزیون شنیدم آنتدهیش بهتر از سیمکارتهای معمولیه
دست شما درد نكنه
ولي تا حالا كسي استفاده نكرده ببينه چطوره
در با توجه به قیمت پایینش خیلی مقرون به صرفه است
من ایرانسل دارم. آنتن دهیش عالیه. فقط فعلا توی متروی تهران آنتن نمیده. ولی توی کرج و تهران و حتی بین راه هم فوق العاده خوبه!
البته که ارزش داره.
مسلماً کیفیت صدایی که ایرانسل ارائه میده از سیم کارت های دولتی خیلی بهتره.
ضمناً من تهران هستم و دانشگاهم کرجه. هم همه جا آنتن دارم (حتی بین راه) و هم تو دانشگاه که خدائیش می بینم همه بچه ها برای صحبت کردن با مشکل روبرو هستن (به علت ازدحام و شلوغی خطوط) من به راحتی شماره گیری می کنم و صحبت می کنم.
آنتن همیشه فوله. البته آنتن دولتی ها هم فول هست اما این کجا و آن کجا ... !!!
البته موقع دادن پول فیش هایی که صحبت کردید کمی به مشکل برمیخورید .نقل قول:
البته که ارزش داره.
مسلماً کیفیت صدایی که ایرانسل ارائه میده از سیم کارت های دولتی خیلی بهتره.
ضمناً من تهران هستم و دانشگاهم کرجه. هم همه جا آنتن دارم (حتی بین راه) و هم تو دانشگاه که خدائیش می بینم همه بچه ها برای صحبت کردن با مشکل روبرو هستن (به علت ازدحام و شلوغی خطوط) من به راحتی شماره گیری می کنم و صحبت می کنم.
آنتن همیشه فوله. البته آنتن دولتی ها هم فول هست اما این کجا و آن کجا ... !!!
این هم درست که سیم کارت های دولتی هم فیش دارند . ولی قیمت این فیش کجا و آن کجا ...!
سلام
آنتن دهي ايرانسل بهتره اما قيمت گذاري ايرانسل بر حسب هر دقيقه هست در صورتي كه اپراتور اول بر اساس ثانبه محاسبه ميكنه
موفق باشيد
ما هم شنیدم که آنت دهی عالیه و در جایی هم که یکی رو درجه آنتن بده صد در صد می تونی تماس بگیری و شلوغی شبکه و امکان برقراری تماس نیست از این خبرا نیست.
ولی فعلا همه جا آنتن نمید ده دیگه