سلام مي خوام بدونم اين دو تا cpu چقدر با هم فرق دارن واز لحاظ كارايي با هم چقدر فاصله دارن
1:P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.86GHz
2:P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 GHz
ممنونم
Printable View
سلام مي خوام بدونم اين دو تا cpu چقدر با هم فرق دارن واز لحاظ كارايي با هم چقدر فاصله دارن
1:P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.86GHz
2:P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 GHz
ممنونم
بين اينها هيچ شكي وجود نداره و اولي از هر جهت برنده هست.
من مي خوام بدونم فاصله بين اين دو چقدره زياده يا كم
کاملا تایید میشهنقل قول:
مي توني به بنچمارك هاي مختلف مراجعه كني.مثال:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فروم ها هم بحث زياد شده. مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط محدوديت core 2 اينه كه ممكنه مجبور باشي مادربوردت رو عوض كني.
mezzo جان مادربورد من core2 رو ساپورت ميكنه داستان اينه كه من سفارش يك core2 رو به يكي از دوستام كه تو كار سخت افزاره دادم اونم سفارش داد تا از تهران بفرستن حالا كه فرستاده به جاي Core 2 Duo , Dual Core رفته
Pentium D , Dual Core فرستاده به همين خاطر ميگم اگه زياد از لحاظ كارايي با هم فرق ندارن تا همين رو وردارم
عوض كن ارزشش رو داره . البته Core 2 يكمي گرونترم هست .
والا من هردوشونو امتحان کردم.......
اولی برای انجام چندکار بطورهمزمان بهتره(اجرای چند برنامه بطور همزمان)ولی بظاهر کندتر عمل میکرد توی اجرای یک برنامه بطور منفرد.......شایدم اون مدلی که من تست کردم اینجوری بود
اما دومی بیشتر روی یک برنامه تمرکز میکنه
ببین چه توقع یا کاربردی ازش داری.......
شایدم بهترباشه یه مراجعه به رفرنس های فارسی بکنی
خوب شما چجوري امتحان كردي روي يه سيستم با قطعات مشخص جفتشو تست كردي . تو چه برنامهايي تست كردي .نقل قول:
پس اگه مادربردت ساپورت مي كنه هرگز همچين اشتباهي نكن چون علاوه بر اينكه كارايي Core 2 Duoنقل قول:
بالاتر هست (براساس بنچمارك ها) خنك تر هم كار مي كنه و يه مقدار قيمت بالاتر كاملا ارزششو داره.