خبري جالب و عجيب!! سر پرست ويراستار سي نت مفقود شده است!
امروز داشتم تو سايت Download.com مي گشتم كه يك دفعه با اين پيغام رو به رو شدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين هم متنش. نوشته اگر شما خبري داريد يك زنگي بهشون بزنيد.(حداقل من كه اين طور فهميدم)
در پي خبر قبلي: سرپرست ويراستار سي نت در گذشته است!!!
با سلام دوستان
اگر هم اكنون وارد سايت Download.com شويد در بالاي صفحه خواهيد ديد كه نوشته اند: به ياد بود James
چند روز قبل بود كه من يك تاپيك زدم در مورد اينكه سرپرست ويراستار سي نت مفقود شده ولي حالا ببينيد در سايت Dowbload.com چي نوشتن بدبخت سرپرست ويراستارشون فوت كرده البته من قضيه رو هنوز نميدونم دقيقا چي هست فقط يك فايل ويديويي كه در خود سايت گذاشتن رو لينكش رو ميذارم من كه نتونستم با اين سرعت خفن DialUP ببينم ولي هر كس تونست ببينه به ما هم بگه توش چي مگين:
جسد مهندس "جیمس کیم" نویسنده ارشد سایت CNet پیدا شد
جسد نویسنده ی ارشد سایت CNet ، مهندس "جیمس کیم" ، روز چهارشنبه در نیم مایلی ایالت Oregon در آمریکا کشف شد.
"جیمس کیم" و خانواده اش در حالیکه در مسیر خود برای شرکت در مراسم روز شکر گزاری (Thanksgiving) بودند با طوفان شدیدی مواجه می شوند بگونه ای که ماشین آنها در برف های کنار جاده گیر می کند. جیمس برای گرم نگه داشتن خانواده اش موتور ماشین را روشن نگه می دارد و پس از تمام شدن سوخت ماشین، چرخهای ماشین را آتش می زند. پس از بکار بردن تمام وسایلی که می توانست برای خانواده ی او گرما فراهم کند، جیمس تصمیم می گیرد برای یافتن کمک، اندکی از ماشین فاصله بگیرد.
خانواده ی جیمس که شامل همسرش خانم "کتی" و دو فرزند وی بودند روز دوشنبه زنده یافت شدند و مستقیمآ به بیمارستان منتقل شدند.
روحش شاد