یه گوشی میخوام که قیمتش تقریبا 250000 تومن باشه و کلی امکانات داشته باشه و آنتن دهی خوب و حافظه خوبی هم داشته باشه (ما هم جوان هستیم آخه دیگه بفهمید چی میگم) ممنونم از شما
Printable View
یه گوشی میخوام که قیمتش تقریبا 250000 تومن باشه و کلی امکانات داشته باشه و آنتن دهی خوب و حافظه خوبی هم داشته باشه (ما هم جوان هستیم آخه دیگه بفهمید چی میگم) ممنونم از شما
نوكيا 6681 و 6630 و 6270
سوني اريكسون دبليو 700 و كا 750
نوکیا 6630
و یا سونی k750
--------------------------
من با هر دو کار کردم....
6630 سرعت بالا و سیستم عامل داره... اگه احل برنامه ریختن و روی گوشی هستی بهترینه...
k750 دوربین بهتری داره... کیفیت صداش هم کمی بهتره.... اما من تو انتن دهی نوکیا رو پیشنهاد میدم
k750 یه خورده شیک تر و خوشگل تره...
----------------
من خودم شخصاً 6630 رو میپسندم بخاطر راحتی کار.... صفحه نمایش بزرگ.... و قابلیت نصب برنامه و سیستم عامل( مثلاً یه برنامه ریختم که فایلهای avi رو پخش میکنه با کیفیت DVD )
نکته: اگه رو خز شدن و همگانی شدن گوشی حساس هستید توصیه میکنم قید هر دوی اینها رو بزن
سونی اریکسون W700
اگه حافظه مهمه میتونی w700 بخری ولی الان حافظه خیلی ارزون هستش میتونی 6681 رو هم انتخاب کنی.
منظورت رو از ما هم جونیم نفهمیدم .مگه حافظه زیاد ربطی به جونا داره یا ما با حافظه زیاد چیکار میکنیم.چیز خاصی میکنیم؟ ببخشید ها!!!!!!! :blink:
دبليو 700
و ك750 (كمي جوات)
[b]ممنونم ازتون راهنماییهای عالی بود
خاهش
حالا كدومو گرفتي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
هنوز هیچ کدوم رو نگرفتم ولی دیروز گوشی کشویی چشممو گرفت
نظرتون راجع به گوشیهای کشویی (از همونایی که جمع میشن) چیه و بهترین مدلش رو که زیر 300 تومن قیمت داره برام پیشنهاد میکنید ؟
اگه اينجري مي خواي بزن تو خط سامسونگ .نقل قول:
نوشته شده توسط hamedor
دي 720 . دي 800 . دي 820 . دي 600 .
نوكيا 6270 و 6280 هم خوبه .