با سلام خدمت دوستای عزیزم، بعد از چند ماه باز اگه قسمت بشه می خوام در خدمتتون باشم، دلم برا همتون تنگ شده.
مرسی
mahsoft
سلام
وحید جـــان عنوان تاپیک رو ویرایش کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن طرحت هم زیبا شــــــــده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
از اين به بعد ديگه تنها استاد شاهين نمي گم چون مهسافت جان هم به جمع اساتيد پيوسته، البته از قبل هم استاد بودنا محض شوخی گفتم جصارت نشه.
مرسی از دو تا استاد گرامی برا نظرهایی که قابل دونستن و تاپیک بنده رو مزین کردن، شاهین جان شمام که صاحب اختیارین و ما رو حرف شما حرف نمی زنیم.
سلام وحيد جان
طرح قشنگي پياده كردي
منم با نظر دوستان در رنگبندي موافقم.
يه پيشنهاد دارم و اينكه راجع به ابزارهاي استفاده شده هم توضيح كوتاهي بدي و اگر امكان داره موادي نظير براش و ... هم كه در طرح استفاده شده براي دانلود بذاريد (البته با صلاحديد خودت)
ممنون
با سلام خدمت دوستان
مرسي از شاپرك جان و پاليزه جان عزيز كه لطف كردن و پست دادنف بعد اينكه در جواب پاليزه بگم كه اين كار يه كار واقعاَ ساده و با استفاده از ابزارهاي پيش فرض فتوشاپ هستش دو قسمت مشكي كه به صورت خيلي كم مشخص شده در كناراي تصوير با ابزار اريزر و بعد اعمال ----- موشن بلور به وجود اومده ، بقیه مواد موجود در کار هم که فک کنم کاملاً مشخص هست ایجاد شدنشون.
ممنون.
رنگ های خیلی زیبایی انتخاب کردی.
با سلام خدمت دوستان
سعیدجان و سلمان جان عزیز مرسی از نظراتی که دادین.
اینم طرح روی منوی سفارش Fast Food.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]