بهترين مانيتور "crt 17 در ایران؟
Printable View
بهترين مانيتور "crt 17 در ایران؟
به نظرم LG مدلFLATRONez T730PU انتخاب خوبي هست
ولي منيتور هاي ديگه مثل هانسون هم كيفيت خوبي داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ايران بهترين مانيتور crt
lg f700 p هست
resolasion: 1920.1440
قیمت 160000
کانیتور های ال جی و سامسونگ تو ایران چند وقته که حرف اول رو می زنن مانیتور های سامسونک سری مجیک گرینش خیلی طرفدار داره البته من خودم ال جی رو پیشنهاد می کنم !
ولی یه چیزی هست اینکه دیگه Lg اون کیفیت سابق رو نداره... قبول دارین؟!
آخه برگشتیهاش خیلی زیاده... مادیران داره نون خدمات پس از فروش خوبش رو میخوره
بنظرم سامسونگ هم بد نیست... من واسه 2 نفر گرفتم که راضی هستند
مانیتور های سامسونگ یه ایراد بزرگی که دارن در صورت نزدیکی به کوچکترین وسیله الکترونیکی دچار نویز می شن که واسه چشم بسیار ضرر داره من سه چهار تا از دوستامن که از مونیتور سامسونگ استفاده می کنن دچار این مشکل هستن حالا شایدم مانیتو راونا ایراد داره ولی آخه سه چهار نفر !!
مانیتورهای Hansol هم بد نيستند. مخصوصآ مدل 750D Pro
H-Dot Pitch: 0.2mm
Maximum Resolution: 2048 x 1536 @ 75HzN/I
مدل لبحند پر فروش بود و البته اکثرا ازش راضی بودن...
LG مدلFLATRONez T730PU حدودآ قيمتش چنده؟
يك سوال از بچه ها: آيا FLATRONez T730PU بهتره يا Flatron F700P?
من سر دو راهی موندم.
نقل قول:
نوشته شده توسط shazdeh23
سلام دوست عزیز. دو تا لینکی که گذاشتم لیست تمام مانیتورها با قیمت و مشخصات کامل. نسبت به هزینه ای که می خوای کنی و مشخصاتی که مد نظرت می تونی راحت انتخاب کنی. فقط یک نکته اگه بشه مانیتورهای اصل کره را پیدا کرد عالی میشه. چون من چند سال پیش مانیتور LG 795 FT plus گرفتم . الان یکی از دوستان 700p گرفته وقتی می زاری کنار هم اصلا قابل مقایسه نیست. یکی از بهترین مانیتورهای ال جی 795 بود که متاسفانه دیگه تولید نمی شه برای اصل کره بود. در حال حاضر 19 اینچ برای کره اصل می تونی پیدا کنی اما چند سال پیش 19 اینچ یه مشکلی داشت زمانی که فیلم پخش می شد انگار از وسط صفحه 2 نصف شده بود. الان نمی دونم و لی قیمتش حدود سیصدو خورده ای است