سلام من دنبال 7280 هستم اما به چند خدمات تلفن همراه که سر زدم میگن بهتره دنبالش نگردی تو ایران به ندرت گیر میاد میگفت زیاد تقاضا نداره میشه بگین این حرف صحت داره؟
ممنون میشم از جوابتون
Printable View
سلام من دنبال 7280 هستم اما به چند خدمات تلفن همراه که سر زدم میگن بهتره دنبالش نگردی تو ایران به ندرت گیر میاد میگفت زیاد تقاضا نداره میشه بگین این حرف صحت داره؟
ممنون میشم از جوابتون
یه سوال دیگه اگه میشه در مورد 7260 و 7270 هم یه توضیحی بدین ممنون میشم
ببين 7280 اصلا نيست . قديميه , و زمان خودش هم كم بود .
دنبال 7260 و 7270 هم نرو . وبينشون خوب نيست . كيفيت صداي خوبي ندارن . سيمبين ندارن .
تنها خوبيه 7260 قيافه ي قشنگشه.
گرگ نمای عزیز نمیدونم شما سیم کارتت ثبت نامی بوده یا از دست خریدی مال من ثبت نامی بوده همراهش یه دفترچه از تبلیغات محضولات نوکیا اومده که چاپ 84 بوده صفحه آخرش هم تبلیغ 7280 هست
ضمنا اگه اهل ویدئو و موزیک باشی در یکی از آهنگ های پاسی کت دالز امیدوارم اسمش رو درست گغته باشم از این گوشی استفاده شده این ویدئو فکر کنم برای سال 2006 باشه رو همین حساب من احتمال میدم هنوز هست ولی چون تو ایران خواهان نداره وارد نمیشه نه؟
به هر حال ممنون که جواب دادی
در مورد 7270 من یه سری از تبلیغات دفترچه رو میخونم:پ
گوشی تا شونده با دو صفحه نمایش رنگی
دوربین عکاسی و فیلمبرداری
قابلیت پخش فیلم
زوم تا 4 برابر
پیام چند رسانه ای
ضبط صدا و فرمانهای صوتی
استفاده از بلندگو
رادیو اف ام
گفتی این گوشی سیمبین نیست؟
میشه بگی دوربینش چند مگا پیکسل هست؟
ممنون
ببين من هم نگفتم كه نسل 7280 منقرض شد . ولي اگه نوش رو گير اوردي ما رو هم خبر كن .(البته تو ايران )
دوربين هر سه تاشون Vga هست يعني 480*640 يا به عبارت ديگه 0.3 مگاپيكسل (كه خيلي كمه )
هيچكدوم هم سيمبين ندارن .
گرگ نمای عزیز ممنون از جوابت به هر حال دنبالش هستم یه سوال بچه ها میگن 6600 از دور خارج شد این قضیه راسته؟
من 7260 تازگیا دیدم ولی اون دوتای دیگه رو یه با ر خیلی وقت پیش دیدم .الان دیگه سری 73 به جای این سری اومده و تو بازار هم هستش.
درسته .
7380 تقريبا شيبيه 7280 هستش .