سلام دوستان
من سيستم رو كاملا خاموش كردم و چراغ ها همه خاموش هست مي رم و ميام مي بينم سيستم روشن شده نمي دونم اين قضيه ش چيه كسي نمي دونه؟؟؟
با تشكر
باي
Printable View
سلام دوستان
من سيستم رو كاملا خاموش كردم و چراغ ها همه خاموش هست مي رم و ميام مي بينم سيستم روشن شده نمي دونم اين قضيه ش چيه كسي نمي دونه؟؟؟
با تشكر
باي
احتمال داره بایاس سیستم طوری تنظیم شده باشه که با زنگ خوردن تلفن اگه مودمت به خط وصل باشه روشن بشه!
سیستمت کلا برق نداره
شاید کسی میاد روشن میکنه فرار میکنه :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Admiral
قبلا كه اينطوري نبوده نمي دونم تازگي اينطوري شده خيلي برام عجيبه ضد ويروس كه نمي شناسه ويروسي رو
در ضمن شما دوست عزيز كه مي گي روشن مي كنه و در مي ره ما كسي نداريم كه چنين كاري رو بكنه مثلا شب تا ساعت 12 نشستي بعد كاملا خاموشه صبح بلند مي شي تا سيستم روشنه!!!!!
يه چيز ديگه اينكه ما چند تا خط داريم و اين خط اينترنت شماره رو به كسي نداديم
با تشكر
باي
سلام
تازگی برنامه برای نصب داشتی ، یا مثلآ وقتی تو اینترنت بودی ، برنامه ای نصب نشده ،
این قابلیت میتونه اصل کار ، یه سری برنامه ها باشه ، یا جزو خصوصیتهای فرعی اونها ،
که به عنوان مثال ، سر یه ساعت خاص ، کامپیوتر رو خاموش یا برعکس روشن میکنند ،
اگه ویروس هم باشه ، چیزی دربارش نشنیدم ، با آنتی ویروسهای دیگه هم امتحان کن.
موفق باشید
.
یه سر به قسمت power managment توی bios بزن ببین برای روشن شدن کامپیوتر ساعت خاصی تنظیم شده یا نه؟
خب کامپیوترت رو کامل از برق بکش خلاص شی
سلام
من از وقتي موس اپتيك خريدم وقتي تكونش ميدم كامپيوتر روشن ميشه شايد شما هم پات ميخوره به موس يا خلاصه مو س تكون ميخوره
احتمال هم داره مشکل از پاور سیستم باشه من هم به این درد خانمانسوز دچارم اگه سیستم رو خاموش کنم بعضی اوقات خود بخود روشن میشه برای همین هم همیشه سیستم رو کامل از برق میکشم
مادر بورد های جدید قابلیت های دارند که مثلاً به حرکت دادن موس یا فشردن یک کلید کیبورد یا زنگ خوردن تلفن سیستم رو روشن کنن.احتمالاً یکی از این تنظیمات فعال شده.
تا اونجا که من اطلاع دارم ویروس نمیتونه همچین کاری بکنه.
موفق باشید.