ميخوام تو اين تاپيك فقط بهترين برنامه ها رو معرفي كنم كه خودم تست كردم
از اونجايي كه خيلي از برنامه هايي كه تو سري 60 نصب ميشه ولي توي مدل 3230 كار نميكنه تصميم گرفتم خودم بهترين ها رو پيدا كنم و واستون آپلود كنم :rolleye:
ميخوام تو اين تاپيك فقط بهترين برنامه ها رو معرفي كنم كه خودم تست كردم
از اونجايي كه خيلي از برنامه هايي كه تو سري 60 نصب ميشه ولي توي مدل 3230 كار نميكنه تصميم گرفتم خودم بهترين ها رو پيدا كنم و واستون آپلود كنم :rolleye:
می خوام با بلوتوث با همین گوشی ! 3230 به کامپیوتر وصلش کنم ! و از اینترنت استفاده کنم موبایل !
راهش رو بگید
عزيزدل مگه زيرانجمن نوكيا نداشته بيديم كه اينجا تاپيك ميزني ....
[SIZE=13]
يکي از بهترين و کامل ترين و خوش دست ترين برنامه هاي مديريت فايل براي گوشي هاي سري 60 نوکيا.
اين برنامه حتي قادره همه فايلهاي هايدن شده توي فلش موبايلتونو بهتون نشون بده و حتي ميتونين اونا رو به كارت حافظه انتقال بدين
كاراي ديگشم اينه كه ميتونين با اون بعضي پوشهايي رو كه ميخواين مخفي كنين به راحتي هايدن كنين يعني براشون اتريبيوس جديد تعريف كنين
محيطشم خيلي زيبا ست و مصل ويندوزه
من از روز اول روي گوشيم فقط از همين برنامه (نسخه هاي مختلف) براي مديريت فايل استفاده کردم و هيچ برنامه ديگه اي نتونسته جاي اينو برام بگيره. اينهم جديدترين نسخه از اين برنامه که Crack شده هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
من يكم تازه كارم و ايشالا بعدن بتونم كاراي بهتري براتون بذارم
اگه ممكنه شما هم منو كمك ككنين و اگه برنامه خيلي زيبايي رو ديدين "تكرار ميكنم فقط برنامه هاي خيلي زيبا و امتحان شده" توي اين تاپيك قرار بدين
لینک تصحیح شد
:cool:
[COLOR=Black][SIZE=1][B]**یک برنامه جدید برای ارسال اس ام اس **
از محاسن این برنامه اینه که :
1- اس ام اس به صورت مستقیم روی مبایل مخاطب اجرا میشه و وقتی مخاطبتون به موبایلش نگاه کنه اولین چیزی که میبینه متن اس ام اس شماست
2- اگه طرف اس ام اسو ذخیره نکنه اس ام اس شما رو موبایلش ذخیره نمیشه یعنی وقتی اس ام اسو خوند دیگه نمیتونه پیداش کنه
روش کار برنامه هم ارسال کد های مخصوص به همراه SMS برای اینکار می باشد.
قابل نصب در گوشی های: 3230
Compatible devices :
Nokia 7650/3650/3600/6600/6260/3620//3660/7610/6630/6670/6680/6681//3230/N70/N72/N-Gage/ N-Gage QD
Panasonic X700/X800
ورژن 8
----------------------------------------
ورژن 1 مناسب تر است (متن زیر رو مطالعه کنین):
رو موبایل من وقتی برنامه های بیشتری روش نصب کردم ورژن 8 خوب کار نکرد یعنی خراب شد واسه همین قبلی رو آن اینستال کردم ورژن 1 این برنامه رو اینستال کردم بدون هیچ مشکلی کار کرد واسه شما هم آپلود کردم
ورژن 1
برنامه بسيار جالبي که با استفاده از اون مي تونيد گوشي خودتون رو قفل کنيد! :cool:
با اين برنامه همچنين مي تونيد هر برنامه روي گوشيتون رو هم قفل کنيد! و يا پيام ها و تصاوير و شماره هاي تلفن و... ضمنا اين برنامه نسبت به تعويض SimCard هم حساس هست!!!
امکانات اين برنامه بسيار بيشتر از اينهاست و فقط با نصب کردن اون متوجه ميشيد که چه مي کنه!
توجه: بعد از رجيستر کردن برنامه? وقتي وارد بخش Code شديد? در مقابل Enter Old Code چهارتا صفر (0000) وارد کنيد.
واسه رجیستر کردن هم کرک رو اجرا کنین کد IMEI رو که بعد از نصب و اجرای برنامه خود برنامه به شما میده رو در برنامه کرک در جای مربوط به اون وارد کنین و بعد رویgenerate کلیک کنین تا سریال برنامه رو بده
و سریال برنامه رو وارد کنین تا برنامتون رجیستر بشه :rolleye:
همونطور که خودتونم میدونین موبایلهای نوکیا مدل 3230 تنها 1 دقیقه میتونن ضبط کنن ولی با این برنامه با توجه به میزان حافظه هر چقدر بخواید میتونید ضبط کنید
ولی باید قبل از استفاده برنامه تو قسمت settings برنامه ، فرمت ظبط رو به wav تغییر داد و قبل از خارج شدن از settings باید تنظیمات انجام شده رو save کرد
از خصوصیات دیگه این برنامه اینه که این برنامه میتونه به حالت هیدن اجرا بشه و برای ضبط صدا بدون اجرای برنامه تنها با استفاده از کلید های تعریف شده صدا رو ضبط و یا از حالت ظبط خارج کنین
تعریف این کلید ها هم توی settings همین برنامه انجام میشه که میذارم به عهده خودتون
بازیهای N-Gage روی 3230
حتما تعجب میکنین - منم وقتی دیدم جا خوردم - با این که آقا کمال زحمت کشیده بودن و ورژن موبایلهایی که بازیها روش نصب میشه روش نوشته بودن من اصلا انتظار نداشتم
چون همونطور که میدونین بهترین بازیهای موبایل که قبلا هم تو این تاپیک معرفی کردم حداکثر سایزشون 1تا1.5 مگ بود ولی این بازیها حداقل 7-8 مگ حتی بعضی به 40-49 مگ هم میرسه
و بازیهای با کیفیت و کار درستی هستن که واقعا یه مجموعه بی نظیره که آقا کمال زحمتشو کشیدن و من آدرس لینکش رو در زیر گذاشم
توجه کنید که لینک بازیها خرابه وآقا کمال همه بازیها رو از نو توی سایت 4shared آپلود کردن و لینکش توی خود تاپیک (لینک بالا) تو همون پست اول پایین پست با رنگ قرمز گذاشته شده که من برای احترام این لینک رو نمیذارم که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد
اما چیزایی که باید برای دانلود این بازیها و نصب اونا روی 3230 بهش توجه داشته باشین :
برای نصب بازیها :
«برای اجرای بازیهای ngage روی 3230 باید برنامه All In One رو با حجم 2.14 روی گوشیتون نصب کنین که میتونین از لینک زیر بگیرین
دوم اینکه توجه کنید قبل از هر گونه نصب برنامه یا بازی با استفاده از File Man یه کپی هم از فولدر system مموری کارت وهم فولدر system حافظه گوشی روی مموری کارتتون بگیرید تا اگه یه وقت دچار مشکل شدید بتونید گوشیتونو به حال عادی برگردونید
اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین .
سوم این که بازیهایی رو که روی 6600 اجرا میشن حتما روی 3230 هم جواب میدن و بنابراین امتحانشون بی خطره حتی بعضی اونایی که برای 6630 هستن ولی خب بعضیشونم ممکنه نشن .
- بعد از نصب بازی برای اجراش:
اول اینکه قبل از اجرای بازی حتما توجه کنید برنامه ای در حال اجرا نباشه و اگه هست ببندید - خصوصا دقت کنید بعضی از برنامه ها مثل منشی تلفنی ، برنامه ضبط نامحدود صدا یا حتی آنتی ویروس که در پس زمینه و بصورت هایدن در حال اجرا هستن ببندید وگرنه بازی به علت کمبود مموری اجرا نمیشه - برای این کار هم کافیه اون برنامه ها رو اجرا کنید و بعد با استفاده از گزینه exit از بسته شدنشون مطمئن بشید یا اگه از آنتی ویروس استفاده میکنید تو قسمت settingsاونو غیر فعال کنید .
نکته دوم این که قبل از اجرای بازی باید حتما از روشن بودن بلوتوث گوشیتون مطمئن بشید»
من تاحالا بازیهای : Asfalt Ubran GT , Call of Duty , FiFA2006 , Red Faction رو امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی با رعایت موارد ذکرشده بالا کار کردن
به شما نصب Asfalt Ubran GT رو توصیه میکنم . ضمن این که call of duty هم بازی بدی نیست
************************************************** *******************************
تا حالا فقط براتون برنامه های موبایلو گذاشتم ولی از حالا چن تا بازی 3D که خودم امتحانشون کردم و جواب دادن رو آپلود میکنم و حالشو ببرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیلیارد شرکت گیم لوفت 3D
فیفا 2007
نید فور اسپید / آسفالت (asphalt 2)
بازی فوق العاده زیبای برادرز این آرم brothers_in_arm
یه فوتبال توپ و 3D از شرکت معروف گیم لافت که خیلی زیباتر از فیفا 2007 هستش که قبلا آپ کرده بودم
من اینو روی 3230 نصب کردم و فوق العاده بود
از محاسنش میتونم بگم دارای قابلیت تعویض نمای دوربین هستش و نوع بازی هم به سبک پلی استیشن طراحی شده
همچنین میتونین سرعت دویدن بازیکنتون رو با دوبار پی درپی فشاردادن کلید مکان نما زیاد کنین
همه تیمهای بین الملی رو هم داره و خلاصه این که خیلی کار درسته
همه این بازیها بهترین هستند و خودم همشونو رو 3230 امتحان کردم و کاملا جواب میدن
من بازیهای زیادی رو امتحان کردم ولی اینا بهترینها هستن :rolleye:
:biggrin: امیدوارم هر کمی و کاستی رو بهبزرگواری خودتون ببخشید و بذارید به حساب آماتور بودن من :biggrin: