سلام به همگي.
براي كار با گوشي 6610iكابل مربوطه رو گرفتم. نرم افزار اونو هم نصب كردم. ولي قابل استفاده نيست و گوشي رو نميشناسه. كسي خبري از طرز كارش داره؟
Printable View
سلام به همگي.
براي كار با گوشي 6610iكابل مربوطه رو گرفتم. نرم افزار اونو هم نصب كردم. ولي قابل استفاده نيست و گوشي رو نميشناسه. كسي خبري از طرز كارش داره؟
اول مطمئن بشيد كه كابل 100% مربوط به گوشيه.
بعدش از نصب كامل درايور و به روز بودنش اطمينان حاصل كنيد.
تا اونجايي كه من ميدونم كابل usb 6610i رو نديده بودم!!
براي اين كار حتما بايد ويندوز ايكس پي با سروسي پك 2 داشته باشيد
سلام ... نگفتی کابلت از چه نوعیه؟ اگه ازنوع Com باشه با نرم افزار PC Suit کار نمی کنه (یا با هزار دردسر!) چون اصلا همچین کابلی رو نمی شناسه!
در ضمن برنامه Mobile Media Browser برنامه مفیدیه که با کابلهای 6610 سازگاری خوبی داره ...
اینم لینک برنامه فارسیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
صحبت از DKU-5 شد منم با این کابل مشکل دارم لطفا راهنمائی بفرمائید:
موبایل من 3220 و از کابل مذکور استفاده میکنم درایو کابل را از سایت نوکیا گرفتم ( حجم فایل زیپ شده : 12.5 مگ و خود فایل :
34.5 مگ ) و برنامه ( Nokia PC Suite_6.60.18 ) را با حجم 21 مگ از سایت نوکیا گرفتم ولی بعد از نصب همه اینها برنامه
PC Suite موبایل را نمیشناسه و با چند بار باز و بسته کردن برنامه موبایل شناخته میشه ولی وقتی میخوام مثلا آهنگ روی
گوشی بریزم یا همون اول کار یا در بین انتقال فایل با یک پیغام خطا مبنی بر عدم شناخت گوشی مواجه میشم لطفا بفرمائید
مشکل از کجاست آیا این مسئله مهمه که اول درایو کابل نصب بشه بعد PC Suite یا برعکس . ممنون
فكر نمي كنم از اين باشه اما شما اول درايو رو نصب كن و بعد برنامه پي سي سوييت رو
اولا اين روي CD اين كابل دو نوع درايور وجود داره كه هر دو رو بايد امتحان كني.
(اميدوارم با نسب درايور مشكل نداشته باشي. اگه داشتي خبرم كن)
ثانيا حتما بايد برنامه PCSuite را نسب كني و از بخش Connection آن كابل را انتخاب كنيد.
ثانيا چون اين كابل يك كابل عمومي براي گوشي هاي جديد غير سيمبين نوكيا هست، همه گوشيها از جمله 6610 ، 6100 ، ... روي آن كار مي كنند. فقط بايد موقع اتصال كابل به گوشي پيغامي از گوشي خود دريافت كنيد كه كابل درست متصل شده.
اگر كابل به اشتباه متصل گردد، پيغامي داده ميشود به معناي آنكه اين مسيله شناسايي نشد.
روي مورد سوم خيلي دقت كنيد. چون بيشترين مشكل از اين بخش است.
البته گاهيه هم از مورد اول مشكلاتي بوجود مي آيد (:
(به مقدار تصلت شما بر ويندوز بستگي دارد.)
سلام
اگه با كابل duk-5 كار مي كني بايد بهت گم كه اول نرم افزار nokia pc suite را نصب مي كني بعدش بايد اين كابل براي برنامه بشناسوني كه اگه كابل ازنوع comباشه ميتوني اون را بروي com1 پيدا كني بعد از اين كار بايد گوشي با سيتم همزمان بشه
كه اين هم با برنامه ميشه انجام داد بعد از اين كارا مي توني بر روي گوشي آهنگ ريخت من با همين نرم افزار روي 3220
آهنگ مي ريزم
سلام
با تشکر از دوستان بخاطر اینکه وقت گذاشتند و راهنمائی فرمودند .
اگه لطف کنید در مورد نصب درایو توضیح بدید ممنون میشم .نقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
البته من یه عکس هم از محتویات سی دی کابل گذاشتم در ضمن کابل من USB هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه محتویات سیدی شما هم مثل منه بفرمائید کدوم فایل را برای نصب درایو استفاده کردی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط sayah
یه توضیحی هم در مورد روش ریختن فایل روی موبایل بدید . ممنون
سلام
اول درایور کابل رو نصب کن بعدش باید درایور usbرونصب کنی آخر کار هم nikia pc suite اگه می خوای راحت و بدون دردسر آهنگ بریزی روی گوشی از همون برنامه که sapمعرفی کرده و لینکش و داده استفاده کن ولی باید nokia pc suite رو نصب کنی .
این عکس هم که دادی از پوشه ای که نوشته usbدرایور کابل رو نصب کن از پوشه softwareهم nokia pc suite رو