من با ويندوز جديدم كار كردم ديدك كه پينتم كامل فرق كرده همه چيش برعكس شده نميزاره عكس بزارم بايد چي كاز كنم؟
Printable View
من با ويندوز جديدم كار كردم ديدك كه پينتم كامل فرق كرده همه چيش برعكس شده نميزاره عكس بزارم بايد چي كاز كنم؟
اگه ميشه هرچه سريع تر منو راهنمايي كنيد
يعني چي بر عكس شده ؟!!
عكس كجاش بزاري ؟
ويندوزت قات زده . عوضش كن .
حالا چرا گير دادي به پينت . فتو شاپ نصب كن .
بايد ويندوزت را عوض كني.يا بيخيالش شي.
خوب بجاي تعويض ويندوز از طريق روش زير يك بار حذفش كن و دوباره نصب كن.
control panel ->add or remove programs -> add/remove windows components
بعد accessorise and utilities رو انتخاب كن و دكمه detail رو بزن و با انتخاب accessorise دوباره دكمه detail رو بزن و از پنجره باز شده تيك كنار paint را بردار و ok كن و بار ديگه همين كار ها رو انجام بده و دوباره تيك رو بزن.
اميدوارم درست بشه.
ببخشيدا ويندوز من به نوعي فارسيه يعني تو داكمنتم به جاي عكس هاي دريا و درخت و جنگل ... 4 تا عكس بيخوده من دوتا اكس پي دارم تو قبليه پينتش سالمه ولي اين تو خرابه وقتي هم كه ميخواهم تو قبليه برم كلي سرعتم مياد پايين بلد هم نيستم درايو سي فرمت كنم و ويندوز جديد بيارم و بلد هم نيستم ويندوز دوميم رو پاك كنم ولي نصبشو بلدم.
مي گم استارت كامپيوتر 2 نوع داره پينت دو نوع نداره؟ يعني منظورم اينه كه پرپرتيسش كجاست؟
كه من عوضش كنم؟
ببينين يعني بجاي ابزار پينت توش بمب و چرت و پرت هاي ديگه اومده كه من كار باهاشو بلد نيستم اگه ميشه بيشتر راهنماييم كنيد
مرسي
باي
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
شما گفتید که نصب ویندوز رو بلدید ، از توی همین ویندوز فعلی که دارید ،یکبار دیگه ویندوز رو نصب کنید.یعنی به نوعی
Reinstall کنید ، خیلی از مشکلات سیستم رو ، درست میکنه. یا اینکه با CD bootable بالا بیان، و از شروع سیستم
و از اول شروع به نصب مجدد ، روی همین سیستم ، دوباره ویندوز نصب کنید.
موفق باشید
.
مشكلت حل شد ؟