-
حرید لپتاپ حدود 10 تومن
سلام خدمت اساتید
واسه بچه برادرم قراره یه لپتاپ بخرن از من راهنماییخ استن ولی من اصلا تخصصی تو لپتاپ ندارم .
چند تا سوال داشتم یکی اینکه لپلتاپ تا چه حد و چه قطعاتیش قابل ارتقان و از کجا باید فهمید حده اکثر ارتقا برای مثلا فلان لپتاپ چیه
دوم اینکه یه لپتاب مناسب که نصبت به حده اکثر بودجه بهترین گذینه باشه بیشتر از 10 نشه تا جایی که ممکنه
میره کلاس سوم ابتدایی ولی میدونم گیمره پس فردا بازی سنگین که نه اصلا توقعشم ندارم ولی یه جورایی واسه بازیهای حده اعقل قدیمی مناسب باشه
بسیار ممنون
-
حداکثر ارتقا رو تو سایت سازنده باید ببیند و معمولا محدود به هارد و رم و سی پی یو هست ... با 10 تومن هم کار خوبی نمیشه پیدا کرد مگر اینکه استوک پیدا کنید :exclamati
-
خوب میشه یا نمیشه بستگی به کاربرد خودش داره که خوبه براش در همین حد خودم آشنایی دارم سوالم چیز دیگه ای بود تو این رنج قیمت بهترین گذیه 15 اینچ چنده ؟ مارک مهم نیست سخت افزار قویتری داشته باشه تا مارک
-
استوک میتونید مورد خوب بخرید با گارانتی - اگه خواستید در خدمتتون هستم
-
سلام
در این رنج قیمت لپ تاپ های استوک hp بردارید به نظرم گزینه بهتری هست چون لپ تاپ های نو در این قیمت زیاد سخت افزار جالبی ندارند
البته ایسوس هم بد نیست ولی اگه یک hp خوب پیدا کنید بهتر است
-
سلام. میتونید لپتاپ های مختلفو کرایه کنید ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد بعدا بخرید.
-
الان لب تاپ 10 تومنی دیگه فکر نکنم باشه اگرم باشه خیلی کارایی نداره... حداقل باید 30 تومن هزینه کنیم برای لب تاپ خوب
-
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل V15-MC
ایین لپتاب حداقل لپتابه با گرافیک دو گیگ:blink: اونم 13 تومن
-
سلام وقت بخیر
برای یک لپتاپ با بودجه 10 میلیون تومان، گزینه های خوبی در بازار وجود داره، مخصوصا برای کارهای روزمره مثل وب گردی، تماشای فیلم، و اداری. اما برای بازی یا کارهای سنگین شاید لازم باشه به دنبال مدل های خاص تری باشی.
موضوع ارتقای قطعات به نوع لپ تاپ بستگی داره. معمولا در لپ تاپ ها، ارتقای RAM و هارد دیسک (هارد SSD) ممکنه، ولی در بسیاری از مدل ها گرافیک و پردازنده قابل ارتقا نیستند.
بهترین کار اینه که از برند هایی مثل لنوو، دل یا ایسر بررسی کنی که معمولا در این رنج قیمت گزینه های خوبی دارن.
همچنین به دنبال مدلی باش که از قبل دارای SSD و حداقل 8 گیگابایت RAM باشه؛ این به کارایی بهتر کمک می کنه.
ادمین آزادکارشو