بازگشت ریه به حالت اول بعد از ابتلا به کرونا ؟
سلام خدمت اساتید
میبخشید من به یه بیماری که با علائمی که از بیحالی و استخون و عضله درد خیلی کم و شبانه شروع شد و خیلی زود تب و سردرد شدید و سرفه و حالت گیجی و چند روز بعدشم نفس تنگی تغریبا شدید اضافه شد البته از همون بیحالی و عضله درد اول محکم خودمو قرنتینه کردم تلفات ندادم (:دی) هنوزم از قرنتینه خارج نشدم ولی الان دو تا مشکل دارم :
_ من تست ندادم ببینم کروناس یا نه فقط خود درمانی کردم چون اعلام میکرد مدام تا رو به موت نشدین نیاین الکی جا اشغال کنین هیچ دارویی نداره فقط دستاتو بشور (:دی) طبق چیزایی که شنیدمم تست هم نمیگیرن تا وضعیتت حاد نشه منم تغریبا اولش بود هنوز کیت تست نرسیده بود زیاد به هر حال به فال نیک گرفتم که کرونا بوده من اگه 1 روز قبل از عید مبتلا شده باشم تا کی باید تو قرنتینه بمونم ؟ زمان دقیقی هست که مطمئن بشم دیگه به کسی منتقل نمیکنم ؟
_ این نفس تنگی باهام مونده یعنی دو روز شدید بود از اون به بعد عادی شدم تغریبا ولی مثل قبل نه بازم حرف که میزنم یا راه میرم نفس کم میارم هیچ بهبودی هم حس نمیکنم (از نظر تنفس الان دیگه هیچ علائمی از بیماری ندارم) شنیدم کرونا ریه رو داغوون میکنه ممکنه مثل اول نشه درسته این موضوع ؟!
تا کی باید به بهبودی امیدوار بود ؟! یعنی دیگه همینجوری میمونه ؟:eh:
_ غیر از کرونا بیماری این شکلی دیگه ای هست که باعث نفس تنگی هم بشه ؟
خیلی خیلی ممنون :»