-
Hypnagogia
دوستان والا نمیخوام زیاد توضیح بدم ، عنوان مشخصه، بنده نزدیک چند سال هست که Hypnagogia دارم، اوایل خیلی ترسناک بود در حد سکته اما الان عادت کردم هر چند باز ترسناکه. هیچ سابقه بیماری و مصرف دارو و قرصی ندارم. تو عمرا به جز قرص سرماخوردگی هیچ قرصی نخوردم حتی سردرد. تو عمرا لب به قلیون و سیگار نزدم، تو عمرا الکل نخوردم، اهل ورزش هستم ، غذای فست بود چرب شور شیرینی و تنفلات اصلا نمیخورم و خوابم خوبه اصلا بیخوابی ندارم اما ماهی چند شب Hypnagogia دارم.
آیا کس دیگری مانند من هست این تجربه رو داره؟ احساس میکنم خاص در این موضوع هستم.
-
تا جایی که مطلع هستم برمیگرده به اضطراب و باید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید تا اضطراب ریشهیابی بشه و مرتفع بشه. به نظرم باید قبل اینکه به پزشک مراجعه کنید خودتون بررسی کنید که روزهایی که این تجربه اتفاق میافته چطور براتون گذشته و چقدر تنش داشتید. کمک میکنه شرح حال کاملتری به پزشک بدید برای تشخیص.
در کل خطرناک نیست و جای هیچ نگرانی هم وجود نداره. اول باید خود این ترس نسبت به این پدیده رو از بین ببرید چون خودش میتونه ریشه اضطراب بیشتر باشه.
-
سلام
توصیم اینه؛
اول
شب ها رو به بالا نخواب ( یعنی رو به سقف ) تو این حالت فلج خواب باعث فشار به قفسه سینت میشه.
دوم
سطح استرس های روزانت رو کاهش بده و سعی کن کمتر خسته بشی که کمتر بخوابی.
سوم
زمان بروز این اتفاق سعی کن تو ذهنت با تکرار بسم الله... آروم انگشت های پا و دستت رو تکون بدی و خیلی ریلکس باشی.
چهارم
آخرین گزینه من معنوی هست اگر دوست داشتی انجام بده و دوست نداشتی تصمیم با خودت هست. شب ها قبل از خواب آیت الکرسی رو بخون، تو اینترنت خوندنش پنج دقیقس. میتونی بالای تختت یه آیت الکرسی و چهار قل قرآن بگذاری و از نظر روانی آرامش خاص و خوبی بهمراه میاره.
در پایان این اتفاق اصلا آسیب رسان نیست و مشکلیم بوجود نمیاره ، فقط حالت هراس ایجاد میکنه . سلامت باشین
-
ممنون متاسفانه تو زمون بدی پر از استرس دارم زندگی میکنم این از وضعیت ایران اون از وضعیت بد اقتصادی و تورم اون اشتغال بی کار یعنی وضعیت بد پروژه ها این از اینده مبهم اینده در ایران....
عادت رو به بالا خوابیدن دارم معمولا، اما سعی میکنم تمایل به چپ و راست را بیشتر بخوابم.
معمولا قبل از خواب گوشی دستم هست که فکر کنم باید این عادت رو هم ترک کنم.
باز ممنون از دوستان :n16: