سلام دوستان
مدتی هست به شغل کافه سیار فکر میکنم, اخیرا یکی پیدا شده که ماشین مخصوص بستنی و قهوه رو داره و قراره در اختیار من بزاره
میخواستم بدونم کلا کسی تجربه ای از این شغل داره؟ در مورد مشکلات, درآمد و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام دوستان
مدتی هست به شغل کافه سیار فکر میکنم, اخیرا یکی پیدا شده که ماشین مخصوص بستنی و قهوه رو داره و قراره در اختیار من بزاره
میخواستم بدونم کلا کسی تجربه ای از این شغل داره؟ در مورد مشکلات, درآمد و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام تو توئیتر یکی متن زیر رو نوشته بود.شاید بشه ازش راهنمایی بگیرید. میخواین یه پرسشی از بکنید تو تلگرامنقل قول:
More
به یک جوان برای کار در کافه رستوران سیار واقع در پارکینگ پارک طالقانی، بدون/با تجربهی کار مرتبطساعت کار ۳بعدازظهر تا ۱۲ شبآی دی تلگرام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید انواع قهوه و همچنین اطلاع از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برندهای مختلف می تونید به سایت کای کاپ مراجعه کنید با قیمت های مناسب و تخفیفات ویژه برای کافه ها، رستوران و سوپرمارکت و حتی مصارف خانگی. پخش عمده و جزئی هم دارن به همراه خرید حضوری و آنلاین.
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- - - Updated - - -
برای خرید انواع قهوه و همچنین اطلاع از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برندهای مختلف می تونید به سایت کای کاپ مراجعه کنید با قیمت های مناسب و تخفیفات ویژه برای کافه ها، رستوران و سوپرمارکت و حتی مصارف خانگی. پخش عمده و جزئی هم دارن به همراه خرید حضوری و آنلاین.
[COLOR=#141414][FONT=Vazir]