گوشی وارد شده به کشور دوستم رجیستر نمیشه؟! آیا خودم می تونم بدون پرداخت وجه در سایتی رجیستر کنم؟
سلام
دوستم یک گوشی و یک تبلت از خارج از کشور همراه خودش آورده و از قضیه رجیستر کردن گوشی و تبلت که از چند ماه پیش شروع شده خبر نداشته. سیم کارتش در مدت 4 سالی که خارج از ایران بود بخاطر بدهی غیر فعال شده بود. رفتیم مخابرات و اونجا سیم کارت رو فعال کرد و بعدش رفتیم یک موبایل فروشی تو محل تا رجیستر بکنه. صاحب مغازه موبایل فروشی بعد که مشخصات گوشی رو تو سایتی یا سایتهایی که کنترل کرد گفت تو نمی دونم کجا ثبت ولی تو سایت گمرک ثبت نشده؛ بعد گفت بهتون خبر می دم ببینم چکار میشه کرد. امروز زنگ زد که کاریش نمیشه کرد!؟
نمی دونم بلد نبوده یا مشکل کجاست؛ ولی این گوشی تا 13 اسفند کار خواهد کرد و بعد از اون از شبکه خارج میشه و دیگه کار نمی کنه. کجا باید برم؟ آیا خودم می تونم از منزل با وارد کردن اطلاعات گوشی رو رجیستر کنم یا باید برم جای بخصوصی و مبلغ و پولی رو بدم؟ این موبایل فروشی که رفتم گفت 90 هزار تومن هزینه این کار میشه!؟
لطفا دوستانی که خودشون رجیستر کردن یا جایی بردن تا دستگاه موبایل یا تبلت وارد شده به کشور را رجیستر کردن راهنمایی بفرمایند.
ممنون :n16: