آموزش ساخت یک شبکه Wifi آزاد با استفاده از کامپیوتر رومیزی یا لپتاپ
با سلام خدمت دوستان
باتوجه به اینکه تحریم های ارتباطی از داخل و خارج مانع از برقراری یک ارتباط مناسب در اینترنت شده است در این تاپیک تصمیم دارم نحوه ایجاد یک وای فای کاملا آزاد را بیان کنم.
علاوه بر دستگاه هایی که ممکن است امکان فعال کردن پرو کسی روی آنها وجود نداشته باشد ، بعضی کارهای دیگر ، مثلا چندمدل گوشی قفل شده که برای بازکردنشون نیاز به دسترسی به وب سایت یوتیوب دارند و این مرحله قبل فعال شدن سیستم عامل گوشی ها پیش میاید .
ایجاد یک وای فای آزاد میتونه به کمک تعمیرکاران موبایل بیاد تا اقدام به بازگشایی قفل این دستگاه ها کنند. (دور زدن بخش ورود به گوگل در زمان لود سیستم عامل)
من قبلا در تاپیک دیگری نحوه ساخت این شبکه هوایی را با استفاده از یک دستگاه کامپیوتر با یک یا دوکارت شبکه ، یک دستگاه روتر یا مودم و یک موبایل دارای اینترنت بیان کردم.
برای مراجعه به این تاپیک میتونید به لینک زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون روش دیگری را برای ایجاد شبکه وای فای آزاد که تحریم های آن دور زده شده است بیان میکنم .
در این روش لوازم مورد نیاز به شرح زیر است :
1.یک کامپیوتر یا لپتاب دارای کارت شبکه هوایی
2.یک مودم دارای اینترنت که بتوانید با کابل شبکه زمینی کامپیوتر مورد نظر را اینترنت دار کنید (در این حالت کامپیوتر شما باید دارای یک کارت شبکه کابلی نیز باشد)
3.بجای داشتن گزینه دوم میتوانید با استفاده از هات اسپات گوشی و یک کابل USB کامپیوتر و ویندوز خود را اینترنت دار کنید .
مراحل به صورت زیر است :
1.اینترنت دار کردن ویندوز در حالتی که دستگاه یک کارت شبکه Wifi بدون استفاده داشته باشد.
2.نصب برنامه Connectify Hotspot
3.نصب و فعال سازی یک برنامه عبور از تحریم
4.فعال کردن یک هات اسپات روی کارت شبکه Wifi برای اتصال دستگاه ها و استفاده از یک اینترنت کاملا آزاد .
در مرحله ابتدایی شما باید با یک کابل شبکه متصل به مودم ، کامپیوتر خودتون رو اینترنت دار کنید تا بتونید وب سایت گوگل را باز کنید ، در روش جایگزین میتونید هات اسپات گوشی خودتون رو فعال، و اینترنت گوشی خودتون رو برای کامپیوتر با کابل USB به اشتراک بگذارید ، اگر مراحل این کار را نمیدانید، با یک جستجو کوتاه روی اینترنت آنرا خواهید آموخت.
اطمینان پیدا کنید که کامپیوتر شما داری اینترنت است و کارت شبکه هوایی شما مورد استفاده قرار نگرفته است .
در مرحله دوم شما باید برنامه Connectify Hotspot را نصب نمایید تا این برنامه بتواند اینترنت کامپیوتر شما را با ایجاد یک شبکه هوایی به اشتراک بگذارد .
برنامه Connectify Hotspot را
نصب نمایید ، به عنوان مثال از لینک زیر :
کد:
https://www.yasdl.com/109055/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-connectify-hotspot.html
مرحله سوم نصب و راه اندازی یک برنامه عبور از تحریم هست ، شما میتوانید از انوع برنامه ها در این زمینه بهره ببرید اما پیشنهاد من استفاده یک کانکشن پرقدرت و سریع است که به سادگی یک کارت شبکه مجازی نیز در دستگاه شما فعال کند برای این منظور ، برنامه اتصال به اوپن وی پی ان از طریق ویندوز را توضیح می دهم.
دانلود برنامه اوپن وی پی ان برای ویندوز که اتصال مذکور را ممکن میسازد:
کد:
http://s8.picofile.com/file/8342112226/openvpn_install_2_4_6_I602.exe.html
مرحله نهایی فعال کردن شبکه WIFI و هات اسپات از طریق کارت شبکه هوایی دستگاه شماست .
تصویر زیر نتیجه انجام مراحل ذکر شده و متصل شدن دو دستگاه موبایل من به این شبکه آزاد است .
دستگاه ها، دارای اینترنت کاملا آزاد جهت استفاده هستند.
آموزش ساخت یک WI-FI آزاد با استفاده از گوشی اندروید روت شده
یک روش دیگر برای ساخت Wi-fi آزاد استفاده از یک گوشی اندروید Root شده است .
شما ابتدا باید برنامه eproxy را برای گوشی خود نصب نمایید .
لینک
برنامه :
کد:
https://play.google.com/store/apps/details?id=team.dev.epro.proxyserver
سپس برای آن یک اکانت SSH دست و پا کنید که بتوانید به وسیله آن به اینترنت آزاد دسترسی پیدا کنید .
برنامه را با وارد کردن اطلاعات اکانت در SSH Configuration فعال نموده و با استفاده از تیک Route (هدایت و مسیریابی داده) اینترنت آزاد را به دیگر دستگاه ها ارسال نمایید.
کافی است بخش هات اسپات گوشی را برای به اشتراگ گذاری اینترنت آزاد فعال نمایید .
ویدیو نحوه استفاده از برنامه :
کد:
http://s8.picofile.com/file/8343505250/Android_FreeWifi.rar.html