معیار انتخاب همسر از نظر شما ==> شاغل یا خانه دار ؟
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان .
مدتی هست که این موضوع ذهن من رو درگیر خودش کرده که در زمینه ی ازدواج یه همسر خانه دار داشته باشم یا شاغل؟ البته جوابش برام تا حدودی روشن هست و دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.
به عنوان مقدمه عرض کنم : در زمان حاضر و با توجه به وضعیت اقتصادی کنونی حقیقتا به نظرم میرسه انتخاب یه همسر صرفا خانه دار انتخاب معقولی به نظر نمیرسه... البته نه اینکه زن رو به عنوان یه کالا بدونم... اما این نوع نگرش هم که زن رو صرفا به عنوان تربیت کننده فرزندان و انجام دهنده کار های خونه بدونم خیلی بچه گانه به نظرم میرسه! البته باز هم بگم نه اینکه کودک رو بی نیاز از تربیت , محبت و عاطفه ی مادر بدونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... و این نشون میده که یه کشور متمدن جهان امروز که دارای بهترین کادر آموزش و پروش و نظام تربیتی برای کودکان هست به این نتیجه رسیده که نیاز نیست یه کودک رو تا هفت سالگی زیر و بالا کنی و براش غاغالی لی بخری و... به عبارتی یه شخص با تصویب قانون حاضر شاید بتونه توی سن 24 سالگی دارای تخصص و پی اچ دی . در زمینه خاصی باشه! و جوان امروز جامعه ما توی این سن نهایتا خدمتش رو تموم کرده و بیکار ...
با توجه به غلبه ی سنت ها در جامعه ی ما متاسفانه بستر سازی مناسبی جهت اشتغال زن ها فراهم نیست و این رو همه میدونیم! البته ناگفته نماند که برای اشتغال مردان هم وضعیت چندان جالب نیست!
از طرفی متون قانونی ما هم برای زن چندان وظیفه ای در نظر نگرفتن! و مطابق با نصوص صریح قانون زن به غیر از تشیید مبانی خانواده و تربیت فرزندان و تمکین از شوهرش چندان وظیفه ای نداره! ...یا شاید من نمیدونم!. و یکی از بحث های من دقیقا همین جا هست که شخصا حاضر نیستم بار یه زندگی با وضعیت کنونی رو به دوش بکشم صرفا در ازای تمیکن همسرم! و همواره هم برام خنده دار هست که برخی افراد دنبال همسر خانه دار میگردن... البته شاید اون ها هم دلایل خودشون رو دارن و به نوبه ی خودش محترم هست نظراتشون.
بنده طرفدار حقوق مرد ها نیستم :n02: اما باری سر کلاسی نشسته بودم که کلام استاد واقعا به دلم نشست و اون این بود که واقعا شرع و قانون برای زن های جامعه ی ما خیلی خیلی سهل گرفته! در اصل هیچ گونه توقعی ازشون نداره ... نه خونه و نه کار و نه وضعیت مالی مناسب و ...و مطابق با نصوص شرعی مرد باید همه ی این موارد رو داشته باشه در فقط ازای تمکین همسرش!
از سمت دیگه این اعتقاد هم در من هست که زن اگر تنها بشینه توی خونه میتونه منشا برای فساد باشه! به عنوان مثال فرض کنید مرد از صبح سر کار هست تا بعد از ظهر و زن هم تنها و بی مونس توی خونه نشسته و به تماشای سریال های ترکی و گشت گذار در تلگرام و... میپردازه , خواه و ناخواه ریشه های شک نسبت به شوهرش به وجود میاد و ... بعضا مطابق تعریف دوستی که توی بخش 110 نیروی انتظامی خدمت میکرد ریشه های فساد در زنان شوهر دار بسیار بیشتر از دختران هست! ... تعریف هایی که اینجا که نه بلکه واقعا شخصا برای دوستان نزدیکم هم روی تعریف کردنشون رو ندارم!
در کل به نظرم میرسه انتخاب یه همسر شاغل بیشتر میتونه باعث رشد و اعتلای خانواده باشه بر عکس نظر خیلی از افراد !!
نظر شما چی هست؟
با تشکر.