مصیبت خواهر داشتن

مصیبت خواهر داشتن

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
  • 28-02-2018, 12:28
    Iloveu-ALL
    1. با صبر بخونید!!!!

دوست عزیز دو موضوع بسیار مهم 1. اول باید متوجه شوید که غیرت و بی غیرتی یعنی چه از نگاه درستش و سرچ کنید و از سایت های مختلف چه مورد علاقه شما و چه مورد تنفر ؛ بعد هر طور که درست تره عمل کنید (همانطور که گفتید می خوایید قرآن و پیامبر خدا (ص) رو اطاعت کنید) پس حالا مشخص شد کدام روش برتری دارد و غلبه کننده است! این حرفم دینی نیست برای شما می باشد که اگر در دو راهی قرار گرفته اید! عمل کنید

باید دفاع کنید از خودتان که تو چه حقی دارید که تهمت بزنی من بی غیرتم!! سرچ کن که حجاب باید چگونه باشد تا با همان زبان به آنها جواب دهید اما نافرمانی خدا رو نکنید که موجب بلا یا نفاق یا چیز های دیگه میشه

و اینکه شما چه حقی دارید که به دیگری تهمت بزنید!!

2. هیچ وقت باعث نشید که زندگی دو نفر رو بهم بزنید

به هر حال شما هم آدم هستید و اینکه حق شما هست که اون مقدار ارث بگیرید و برایش باید بجنگید اما چه برای آدم های بد و چه خوب ؛ حکمت و آگاهی (درست) دادن بهترین چیز هست... ولی تصمیم گیری مسئله دیگری ست!

• 01-03-2018, 08:19
    renfield
    من بحث را مذهبی نکردم ادمین محترم... من یک سوال ساده پرسیدم و گفتم به نظر شما اگه یکی به اسم پیوند مقدس ازدواج (ص) برای ارث بابای شما نقشه کشیده باشه چکار میکنید؟! ممکنه مردم جاهای دیگر کشور همچین آدم هایی نباشند من به آنها نمیخوام تهمت بزنم مگر اینکه مجبورم کنند ولی در روستای ما آنقدر این متد متداول هست که من از روز برام روشن تره، سوال ام اینه که با همچین شیادی که کلی دوست لات و لوت هم دارد و با پررو بازی و تئاتر بازی بابا مادر من رو مسخ کرده (تا جایی که حرف این یارو خیکی قد کوتاه برای والدین من مهم تر هست یعنی پشت سر من هم حرف درمیاره و غریبه ها که هیچی بابا ننه بنده هم همون حرف ها را تحویل من می‌دهند!) چکار باید کرد به نظر شما؟!
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر