قطع کردن صرفا اینترنت یک یا چند کامپیوتر در شبکه بدون قطع شدن امکان شیر و غیره در شبکه
من چند کامپیوتر را با یک مودم adsl وای فای بدون هیچ ای پی شبکه کردم و همینطور که می دونید بدون اعمال هیچ گونه تنظیم خاصی کامپیوتر ها شبکه می شن و البته اینترنت هم در همشون بر قرار می شه
حالا من میخام صرفا اینترنت را در برای یک کامپیوتر خاص برای یک مدت قطع کنم و بعد دو باره وصل کنم وقتی کارم تموم شد ، بدون اینکه شبکه و اشتراک گذاری قطع بشه.
و البته اینترنت و شبکه کامپیوتر های دیگر هم سر جاش باشه و البته ممکن برای هر چند کامپیوتر داخل شبکه این کارو انجام بدم برای همین ای پی فرق می کنه و چون همیشه یک کامپیوتر خاص رو نمی خام اینترنتشو قطع کنم برای همین نمی تونم از ای پی فیلتر خود مودم استفاده کنم و قطع کردن اینترنت نیز دائمی نیست و موقته مگر در موارد خاص
حالا اگه روشی و یا نرم افزار خاصی هست که به راحتی بتونه این کار را برای کامپوترهای مختلف شبکه انجام بده و هر وقت خاستم اینترنت رو قطع و وصل کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
در ضمن ویندوز همه کامپیوتر ها سون است و سرور ویندوز نداریم و نخواهیم داشت.:n05:
اتصال اتوماتیک و بی دردسر به اینترنت
نقل قول:
نرم افزار CCproxy کار شرینگ اینترنت رو انجام میده در ویندوز ، میتونید پهنای باند و سرعت هر مصرف کننده رو هم تنظیم کنید و در هر زمانی اون رو قطع و وصل کنید به اینترنت.
البته بنظر خودم چون شما یک سویچ 24 پورت دارید یک روترمیکروتیک خریداری کنید و کنترل بسیار عالی و دقیقی رو روی شبکه اعمال کنید ، رضایت بسیار بیشتری از کیفیت ، سرعت و کنترل شبکه خواهید داشت و درضمن نیازی نیست دائم یک کامپیوتر برای متصل بودن دیگر دستگاه ها به اینترنت روشن بمونه .
همون من نمی خام یک کامپیوتر روشن بمونه مدام ولی امکان خرید میکروتیک هم نیست یعنی چاره دیگه ای نداره
و البته یک مشکلی هم که میکروتیک داره اینه که دیگه اتوماتیک و بدون یوزر به اینترنت متصل نمیشه و باید برای هر کاربر یک یوزر پسورد ساخت که اونم به دلیل تعداد بالای 50 کامپیوتر و البته کم سواد بودن بعضی از کاربرا برای دادن پسورد برای اتصالشون به اینترنت عملا امکان پذیر نیست.