دعا - زيارت - مناجات و .... براي استفاده در موبايل
ــــــلام
عرض شود حضور دوستان عزيزم. يكسري كامل ادعيه و مناجات و زيارت نامه هاي مشهور رو به فرمتهاي رايج و قابل استفاده در موبايل آماده كردم كه به مرور تقديم دوستان ميشه. البته يكي از دوستان رو ديدم كه قبلا اينكار رو كرده ولي يا حجم فايلها زياد بوده كه عموما دانلودشون مشكله يا بنوعي خيلي استقبال نشده. اميدوارم عزيزانيكه تمايل به ادامه فعاليت اين تايپيك دارند همراهي كنند تا ساير دوستان هم استفاده كنند...
براي شروع :
از لینک زیر میتونید فایل صوتی، با محتوای دعای فرج رو دانلود کنید، التماس دعا
حجم 58kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
مداحی بزبان آذری .... اي قلم...
ـــــــلام
عرض شود حضور دوستان عزیز، یکی از رفقا توی یکی از پستها درخواست یک مداحی بزبان آذری رو کرده بود، از لینک زیر میتونید این فایل صوتی رو دانلود کنید، البته یکی از دوستان فکر کنم این زحمت رو کشیده بود ولی تا جاییکه یادمه حجم فایلیکه زحمت کشیده بود بالای 2 مگ بود ولی حجم این فایل کمتره و راحتتر میشه دانلودش کرد، باستحضارتون برسونم این اشعار که بزبان آذری توسط حاج ابراهیم رهبر( از مداحان مشهور آذری زبان) و بنام " ای قلم " اجرا شده، اکثر اوقات غروب روزهای جمعه از تلویزیون پخش میشه، اکثر کلیپهایی هم که با این اشعار پخش میشه بیشتر تصاویر مسجد مقدس جمکران هست که بسیار دیدنی و جالب هست، بنده اهل قم هستم و زیاد پیش اومده که غروب جمعه ها این اشعار رو در حیاط مسجد مقدس جمکران شنیدم... واقعا زیبا اجرا شده، با اینکه زبان آذری رو بلد نیستم و معانی اشعار رو تحت الفظی سئوال کردم حس میکنم درون آدم با شنیدن این اجرا یه جورایی سبک میشه... امیدوارم خوشتون بیاد
حجم 105kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.