سلام آقا من اومدم بایوس لپ تاپ رو آپدیت کنم بعد نصبش ک تموم شد خاموش شد دیگه نیومد بالا نه سی دیمیاد بالا ن فلش همش هم این پیام میاد no bootable device please restart system
تورو خدا کمک کنین خیلی گیرم
Printable View
سلام آقا من اومدم بایوس لپ تاپ رو آپدیت کنم بعد نصبش ک تموم شد خاموش شد دیگه نیومد بالا نه سی دیمیاد بالا ن فلش همش هم این پیام میاد no bootable device please restart system
تورو خدا کمک کنین خیلی گیرم
تو آپ دیت بایاس باید خیلی مراقب و حرفه ای باشی ؛ اگه نسخه اشتباه رو آپدیت کنی به فنا میره و اگه شانس بیاری و هنوز سیستم کار کنه میتونی نسخه درست رو روش نصب کنی.
من فرض میگیرم دقت لازم رو انجام دادی و عملیات آپدیت هم بدون مشکل انجام شده .
شما باید وارد تنظیمات بایاس سیستم بشی و بوت شدن دستگاه رو از روی هارد دیسک براش تنظیم کنی تا ویندوز بالا بیاد.
ممکنه هادر دیسک و دیگر قطعات مثل سی دی درایو بوسیله مادربورد شناسایی نشده باشن مثلا از نوع SATA باشن و مادربورد بخش ساتا اون غیر فعال باشه .
کلا احتیاج به دستکاری دقیق و حساب شده در این بخش داری.
سلام
ستاپ بوت بالا نمیاد
((پيش فرض
تو آپ دیت بایاس باید خیلی مراقب و حرفه ای باشی ؛ اگه نسخه اشتباه رو آپدیت کنی به فنا میره و اگه شانس بیاری و هنوز سیستم کار کنه میتونی نسخه درست رو روش نصب کنی.
من فرض میگیرم دقت لازم رو انجام دادی و عملیات آپدیت هم بدون مشکل انجام شده .
شما باید وارد تنظیمات بایاس سیستم بشی و بوت شدن دستگاه رو از روی هارد دیسک براش تنظیم کنی تا ویندوز بالا بیاد.
ممکنه هادر دیسک و دیگر قطعات مثل سی دی درایو بوسیله مادربورد شناسایی نشده باشن مثلا از نوع SATA باشن و مادربورد بخش ساتا اون غیر فعال باشه .
کلا احتیاج به دستکاری دقیق و حساب شده در این بخش داری.))
ببخشیدچطوری باید درستش کنم؟
ببخشید چطور باید درستش کنم؟نقل قول:
راهی هست ک خودم بتونم درستش کنم؟
احتمال زیاد باید باطری مادربرد رو در بیارین که کار سختیهنقل قول:
حالا یه خورده دیگه در اینترنت جست و جو کنید ببینید بدون درآوردن باطری میشه ریست کرد یا نه
هر وقت لپ تاپ رو خاموش روشن میکنم این پیام میاد
EFI network 0 for IPv6 (20-89-84-41-f7-99) boot failed
همین پیامو بزنید تو گوگل و سایت ها و فروم های خارجی رو بخونیدنقل قول:
چندتا راهکار دادن ببینید جواب میده یا نه
مثلا این سایت یه راهکار داده ببنید حل میشه مشکلتون یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون درست شد