تغییر رشته در دانشگاه ؟!!
سلام دوستان
من دبیرستان رفتم به رشته کامپیوتر علاقه داشتم ولی رفتم رشته برق صنعتی ( بدون علاقه صرفا" به خاطر توسیه های و تغریبا تحمیلهای خانواده فداکار :| )
بعد سال سوم رو تموم کردم ولی دیپلم ردی . بعد رفتم سراغ مدرک کامپیوتر و برای بار دوم دیپلم کامپیوتر رو گرفتم !
ولی تو این سالهایی که گذشت همه فن حریف شده بودم و وقتی رفتم دانشگاه با سواد اساتید دانشگاه اصلا واسم جذابیتی نداشتچون چیزی واسه یادگیری نبود و از شانس من قبول شدم دولتی روزهنه ولی پسران ! یعنی تفکیک جنسیتی بود خیلی ذده حاله به غرعان :دی بنابر این دلیلی برای رفتن دانشگاه گرفتن مهندسی کامپیوتر نداشتم از یه طرف اصلا مدرک مطرح نبود همه جا نمونه کار میخان تو کارای حرفه ای کامپیوتری و اصلا این مدرکیا به درد کارای تخصصی نمیخورن (:دی)
بنابر این بعد از سه ترم رفتن دانشگاه اونو هم ول کردم
الان میخام بدونم با این وضعیت که دیپلم کامپیوتر دارم و سه ترم هم رفتم دانشگاه میتونم برم رشته الکترونیک ؟!
الان الکترونیک واسم جذابیت بزرگی شده کنار برنامه نویسی , که دارم خود اموز اونو هم یاد میگیرم و تغریا" پیشرفتم سریعه چون با سیستم برنامه نویسی و ... تشابه و نزدیکی زیادی داره و کلا 6 ماهه شدم مهندس الکترونیک.
حالا سوال دوم اینجا پیش میاد که با وجود اینکه من همینجوری پیشرفتم سریعتره تا تو دانشگاه اگه همینجوری بدون مدرک و دانشگاه یاد بگیرم کار خوب هست واسش یا واسه الکترونیک حتما مدرک از آدم میخان نمونه کار مهمتر نیست ؟ یعنی آدم کار بلد میخان یا یکی که مدرک هم داشته باشه حتما ؟!
ممنون از دوستان :n12: