مدیریت ترافیک اینترنت میان کاربران
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان محترم
ما 5 تا کامپیوتر داریم که توسط کابل به یک مودم TP-Link Adsl2+Ruter متصل هستند. این اتصال هم اطلاعات بین کامپیوترها رو شبکه کرده هم اینترنت رو. مشکل ما از آنجا شروع می شود که 50 گیگابایت اینترنت ماهیانه 10 روز مانده به پایان ماه به اتمام میرسه و معمولا صدای همه بلنده که " کی این اینترنتو مصرف کرده !!!":n10:
تصمیم گرفتم تحقیق کنم ببینم بدون نیاز به سخت افزار اضافه و با همین امکانات موجود چطوری اینترنت 5 تا کاربر رو مدیریت کرد.
به مطلبی برخوردم که میگفت باید یکی از کامپیوترها رو سرور کنم و Ip اونو به مودم بدم تا فقط اون بصورت مسقیم به اینترنت وصل باشه و دسترسی IP دیگر کامپیوترها رو قطع کنم و 4 تا کامپیوتر دیگه با ------ سرور (که همون IP کامپوتر سرور هست) به اینترنت وصل بشند.:n33:
بعد با نصب نرم افزار CCProxy ترافیک اینترنت رو برای 4 تا کامپیوتر مدیریت کنم. به اصطلاح هر بلایی که خواستم سرشون بیارم.:n09:
سوال از دوستان گلم :
1- مراحل سرور کردن یکی از کامپیوتر ها و دادن IP اون به مودم و قطع ارتباط کاربرای دیگه با توضیح کامل.(چون بنده مبتدی هستم!)
2- اگر راه و روش دیگه ای هست که با همین امکانات موجود بشه مدیریت ترافیک کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون از پاسخگویی:n12: