داداشایه گلم یه گوشی خوب تا سقف 800 تومن بهم معرفی کنید
من کارم بیشتر با تلگرامه میخوام هنگ نکنه، الان xperia v دارم هنگ زیاد میکنه داغ میکنه شدید
خیلی ممنون :n40:
Printable View
داداشایه گلم یه گوشی خوب تا سقف 800 تومن بهم معرفی کنید
من کارم بیشتر با تلگرامه میخوام هنگ نکنه، الان xperia v دارم هنگ زیاد میکنه داغ میکنه شدید
خیلی ممنون :n40:
سلام j5 2016 بگیر یا اگه هواوی دوست داری حتما p9 lite بگیر
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ب نظر من ب ترتیب اولویت :نقل قول:
Samsung Galaxy J7 (2016) J710F حدود 800 (سری j جدید ک قبلا امتحان پس داده و تو رنج قیمتش تقریبا بی عیبه از هر لحاظ!)
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32 حدود 750 (مشخصات نسبت ب قیمت عالی!)
Sony Xperia Z2 D6503 حدود 800 (چون احتمالا سلیقت با سونی و رابط کاربریش جوره!)
سلامنقل قول:
تو این رنج برنده بی چون و چرا ردمی نوت سه پرو هست. با قیمتی معقول و عالی
لیست کامل گوشی های تا 900 هزار تومان رو اینجا میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:من خودم بین j7 و p9 موندم، از نظر ظاهری p9 رو بیشتر میپسندم ولی شک دارم هواوی برند خوبیه نسبت به سامسونگ یا ن، از نظر دوربین چطوره؟ چون دوربین جلوش 8 مگا با فلشه خیلی خوبهنقل قول:
مشکل هنگی نداره مثلا توو تلگرام؟ کانال و گروه ها زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من کارم با تلگرامه نمیخوام هنگ کنه
سونی z2 هم دوربین جلوش خیلی ضعیفه
هواوی رو فراموش کنین کلا!نقل قول:
سامسونگ کیفیت دوربین و البته کیفیت صقحه و حتی عمر باتریش همیشه تو هر رده قیمتی یا بهترین هس یا جز بهترین ها!مخصوصا جدیداش...
بحث هنگ و اینا رو هم تو گوشیایی ک اندروید 5 ب بعد هستن کلا فراموش کنین! تلگرام هم برنامه سنگینی نیس اصلا! دیگه با xperia v نباید اینارو مقایسه کنین که!
همون j7 2016 بهترین گزینس براتون ب نظر من...
با قیمت 750تومن asus zenfone 2 نسخه 32gb با 4gb رم صفحه FHD
با رم 4 هنگ و لگ به حداقل رسیده
جسارتا زنفون2 با اینک ب قول معروف روی کاغذ مشخصاتش خوبه اما در عمل مخصوصا تو مقایسه با سامسونگ نه کیفیت صفحش چنگی ب دل میزنه نه دوربینش و نه باتریش(نمره 59 تست gsmarena!)نقل قول:
دقیقا کجا سایت نمره تست گوشی ها رو میزنه؟نقل قول: