فوتبال باشگاهی اسپانیا ۱۷-۲۰۱۶
انتقاد نایب رییس بارسلونا از لیست نامزد های بهترین بازیکن اروپا: نبودن نام مسی و سوارز یک رسوایی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
طرفداری- چند روز پیش یوفا نامزد های بهترین بازیکن سال فوتبال اروپا را اعلام کرد. در آن اما نامی از لیونل مسی و لوییز سوارز به چشم نمی خورد. آندرس اینیستا هم از این لیست انتقاد کرد.
به نقل از گل، نایب رییس باشگاه بارسلونا، جوردی مستره نیز به تندی به این قضیه تاخته است و نبودن اسم این دو بازیکن در لیست را یک رسوایی خوانده است. وی اعلام کرده است باشگاه بارسلونا به این خاطر ناراحت و عصبانی است.
به نظر من این تصمیم یوفا اصلا درست نبوده است. من نمی دانم یوفا برای تعیین این لیست از چه معیار هایی استفاده کرده است. با تمام احترامی که برای نامزدها قائلم اما من موافق این لیست نیستم. این که بازیکنان تیم ما مانند مسی و سوارز در لیست نیستند، یک رسوایی است. باشگاه بارسلونا ناراحت و عصبانی است. |
پس از 10 سال؛ تعداد بازیکنان رئال مادرید در تیم ملی اسپانیا بیشتر از بارسلوناست
.
.
طرفداری- روز گذشته جولن لوپتگی برای اولین بار به عنوان سرمربی تیم ملی اسپانیا اسامی بازیکنان منتخبش را برای تیم ملی اعلام کرد که در این لیست نکته ای جالب به چشم می خورد.
به گزارش AS، در این لیست از بازیکنان رئال مادرید، راموس، کارواخال، وازکز، موراتا و آسنسیو حضور داشتند از ترکیب آبی اناری ها پیکه، سرجی روبرتو، آلبا و بوسکتس در این لیست حضور داشتند. بدین ترتیب مشخص شد که این برای اولین بار است که از سال 2006، در ترکیب تیم ملی اسپانیا بازیکنان رئال مادرید بیشتر از بازیکنان بارسلونا هستند.
البته از سوی دیگر دو بازیکن به نام های آندرس اینیستا و ایسکو نیز مطمئنا در لیست لوپتگی بوده اند که هر دو به دلیل مصدومیت به تیم دعوت نشده اند.
|