-
مشکل موس
با سلام
من تازه عضو سایت شدم و امیدوارم بتوانم با کمک شما بتوانم مشکلاتم را حل کنم.
یک مشکل اساسی که چند وقتی هست که کلاً اعصابم رو خورد کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خیلی آزارم می دهد. مشکل موسم است. یه چند وقتی میشود که یک موس باسیم گرفتم ولی بعد از مدتی خود به خود در محیط ویندوز و جاهای دیگه کلیک راست می کند و گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه؟ ویندوز را نیز عوض کردم ولی درست نشد. حالا نمیدونم مشکل از خود موسه یا مشکل از درگاه USB است و یا مشکل از جای دیگه است؟ بچه ها تو را خدا اگه کسی میدونه کمکم کنه چون خیلی کلافم کرده.
ممنونم.
-
باید روی یک سیستم دیگه تست کنید اگر بازم همینطور بود مشکل میتونه از دکمه موس باشه یا ای سی اصلی موس ولی اگه روی سیستم دیگه اینطوری نبود مشکل از سیستم شماست
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
-
سلام داداش
من موس را با یک سیستم دیگه امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت فکر کنم مشکل از لپتابم است. خب به نظر شما حالا باید چیکار کنم؟
ممنون
-
باید از یه جا دستور صادر شه تا راست کلیک کنه.
1-ببین لبتابت ویروس نداره
2-یه موس دیگه رو روی لبتابت چک کن شاید این موس با لبتابت همخونی نداره.
3- نرم افزار فول ورژن driver scanner رو دانلود کن تمامی درایورهای مادربرد و چیپست هاش رو آپدیت کن.
4- بایوس مادربردت هم آپدیت باشه.
5 درگاه یو اس بی دیگه رو تست کن.
6 همه اینها نشد ویندوز رو عوض کن.
7-آخرین کا رتعویض موس:n40:
8- ببین درایور خود موس رو نصب کن اگر همراهش cd نصب داشته.چون اکثر موسها ندارن
-
دوستان با سلام و خسته نباشید
من یه کامپیوتر جدید بستم و بعد نصب کردن ویندوز موسم یکم کند حرکت میکنه (مثلا ۰۰۱/ صدم ثانیه کند تر از معمول) و wheel موسم هم کار نمیکنه.این در حالیه که من سه تا موس رو رویه کامپیوترم امتحان کردم و همه همین مشکل رو داشتند درحالی که این سه تا رو رو لپتاپم امتحان کردم و سالم بون.
میخواستم بدونم چطور این مشکل هارو برطرف کنم.(ویندوزم هم سون هست)
-
درایورها و بایوس مین رو اپدیت کنید با پورت های دیگه هم تست کنید درست نشد با یک پاور دیگه سیستم چک بشه از سالم بودن ویندوز و ویروسی نبودن سیستم هم مطمئن شید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk