ایران کجا میشه soylent تهیه کرد ؟
به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا رابرت راینهارت، مخترع ۲۵ ساله آمریکایی که فرآیند تهیه غذا را وقت گیر و پر هزینه می دانست به تازگی موفق به ابداع یک نوشیدنی جادویی به نام "Soylent" شده است. وی اعتقاد داشت بدن انسان به غذا نیاز ندارد، بلکه ترکیبات شیمیایی نیز می توانند نیاز انسان را رفع کنند، بنابراین در پی راهی بود تا جایگزینی برای وعده های غذایی پیدا کند. وی به مطالعه کتاب های مربوط به تغذیه و سلامت روی آورد و موفق به کشف ۳۵ ماده مغذی مورد نیاز برای زنده ماندن انسان شد. این نوشیدنی که در تهیه آن از هیچ گونه ترکیب میوه، سبزیجات و یا فرآورده های لبنی استفاده نشده است، نیاز روزانه بدن انسان به مواد غذایی را برطرف کرده و روش سوخت رسانی به بدن را تغییر می دهد. Soylent یک مایع نوشیدنی قهوه ای رنگ و غلیظ است که طعم شیرینی دارد و حاوی ۳۵ ماده غذایی است. راینهارت برای ابداع نوشیدنی جادویی ترکیبات مورد نیاز را به صورت اینترنتی سفارش داد و آنها را توسط مخلوط کن با یکدیگر ترکیب کرد. وی پس از آماده شدن ترکیب مورد نیاز برای مدت ۳۰ روز به غیر از نوشیدنی جادویی هیچ ماده غذایی دیگری مصرف نکرد.
دوستان راینهارت که تاثیر نوشیدنی را در زندگی و سلامت وی دیده بودند فروش همگانی این معجون را آغاز کردند. راینهارت در وبلاگ شخصی خود نوشته است: "اگر تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن تامین شود انسان احساس گرسنگی نمی کند." وی در ادامه می گوید: "خوردن نوشیدنی جادویی باعث شده است تا من پوست روشن تر، تناسب اندام بهتر، دندان های سفید تر و موهای ضخیم تری پیدا کنم. من پس از خوردن Soylent احساس سیری می کنم و دیگر بوی غذاهای مورد علاقه ام من را تحت تاثیر قرار نمی دهد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|
|
|