برای disable کردن local area connection این پیغام میادو disable نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای disable کردن local area connection این پیغام میادو disable نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که به اینترنت متصلید
ابتدا دیسکانکت کنید بعد دیزایبل کنید
اگر نشد ارور میگه شما یوزر ادمین کامپیوتر نیستید
بعد از دیسکانکت هم و برای دیسابل همین پیغام که در عکس بالا دیدید میاد بله فکر کنم ارور همینو میگه چکار باید بکنم درست بشه؟
سلام
روش های زیر را امتحان کنید.
سیستم را ریستارت و چند بار پشت سر هم کلید F8 را بزنید تا منوهای مربوط به Safe Mode نمایش داده شوند. Safe mode را انتخاب کنید.
یا کلید ویندوز در کیبورد را نگه دارید و کلید R را بزنید و بنویسید msconfig و سپس در تب Boot تیک Safe Mode را بزنید و ok را بزنید و سیستم را ریستارت کنید تا ویندوز در حالت Safe Mode بوت شود.
پس از بوت ویندوز در حالت Safe Mode در Run ( کلید ویندوز در کیبورد + R ) بنویسید cmd و اینتر را بزنید و پس از ظاهر شدن پنجره cmd به ترتیب متن های زیر را بنویسید (copy & paste )و پس از تایپ هر کدام از دستورها یک بار کلید inter را بزنید.(منتظر نمایش انجام موفقیت آمیز دستور بمانید)
1.
2.کد:net stop cryptsvc
سیستم را ریستارت کنید تا ویندوز در حالت معمولی بوت شود.کد:ren %systemroot%\System32\Catroot2 oldcatroot2
(اگر از راه دوم حالت Safe mode را انتخاب کرده اید ؛ دوباره در Run بنویسید msconfig و اینتر را بزنید و سپس در تب Boot تیک Safe Mode را بردارید و ok را بزنید و سیستم را ریستارت کنید.)
روش دوم :
cmd را اجرا کنید و دستورهای زیر را بنویسید و پس از هر دستور اینتر را بزنید.
1.
2.کد:netsh winsock reset catalog
سیستم را ریستارت کنید.کد:netsh int ip reset reset.log
این روشها جواب نداد نمیدونم چرا اینطوری شده از یک سی دی ویندوزxp3 استفاده می کنم حالا می خوام دوباره ویندوزرو عوض کنم چه کنم که همچین مشکلی دیگه پیش نیاد؟ یعنی ممکنه از سی دی ویندوز باشه که چندبار استفاده کردم این مشکل ادمین یوزر رو چه کنم که باعث شده من که از کامپیوترم استفاده کنم رو بعنوان کاربر نشناسه؟
از همان ابتدای نصب ویندوز فعلی این طوری بوده ؟ یا به تازگی این مشکل ایجاد شده است؟نقل قول:
یک دور درایور کارت شبکه را حذف کنید و پس از restart سیستم ؛ دوباره نصب کنید.
به سایت زیر بروید و Download DriverPack Online را دانلود و اجرا کنید. پس از اجرا گزینه Manual installation را بزنید و سپس تیک همه درایورها به جز درایور کارت شبکه را بردارید و Install drivers را بزنید تا درایور کارت شبکه آپدیت شود.
ببینید باز هم مشکل وجود دارد یا خیر.
کد:drp.su
بله در نصب قبلی همین ویندوز مشکلی نبود حالا که نصب کردم این مشکل بوجود اومد
خوشبختانه درست شد یعنی باید اپدیت میشد ؟نقل قول:
در ویندوز قبلی هم آنتی ویروس نصب بود ؟ یا نرم افزار خاصی در ویندوز جدید نصب شده است که در ویندوز قبلی وجود نداشت ؟ یک بار با انتی ویروس درایو C را اسکن کنید.نقل قول:
cmd را اجرا کنید و سپس متن زیر بنویسید و اینتر را بزنید .
سیستم را ریستارت کنید و با یوزر admin مشکل را چک کنید.
یا یک یوزر جدید بسازید و سپس با یوزر جدید وارد ویندوز شوید ؛ ببینید مشکل ادامه دارد یا خیر.کد:net user administrator /active:yes
ویرایش :
احتمالا نسخه درایور نصب شده با کارت شبکه هماهنگ نبوده است (قدیمی بوده است).نقل قول:
خوشبختانه درست شد یعنی باید اپدیت میشد ؟
یا درایور کارت شبکه به دلایل مختلف دچار اشکال شده است یا به صورت کامل نصب نشده است که با نصب مجدد درایور (پس از حذف نسخه قبلی و Restart) و یا نصب نسخه جدیدتر درایور (آپدیت درایور) مشکل حل می شود.