سلام
من مشکل مصرف بالای اینترنت دارم.
دوستان راهنمایی کنن:n31:
Printable View
سلام
من مشکل مصرف بالای اینترنت دارم.
دوستان راهنمایی کنن:n31:
سعی کن اینترنت مصرف نکنی همهی مشکلاتت حل میشه:n33:
به تاپیک زیر برو و اپدیت رو غیر فعال کن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=709072&p=8738151#post8738151
سلام
بی خیال آپدیت ها و اینترنت
مهم تر از همه سرعت بوته!زمان خیلی کمی روی انیمیشن بوت می مونه ولی بین تمام شدن انیمیشن بوت(لوگو ویندوز و ... ) و اومدن لاک اسکرین برای 10 تا 15 ثانیه بعضی وقت ها هم 25 ثانیه یه صفحه سیاه دارم!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.:n02:
من خودم روی لپ تابم سرعت بوت شدن ويندوزم 19 ثانیه هست. شما هم اگه نرم افزارها رو از استارت آپ حذف کنید و درایور ها رو اپديت کنید نباید مشکلی داشته باشید از لحاظ بوت. تنها دلیلی که به نظرم می رسه برای سرعت بوت پایین و شاید درست باشه اینه که ! اگه pc دارین و مادر برد قدیمی باشه و اپديت بايوس برای ویندوز 10 نداشته باشه . روی عملکرد کلی و بوت تاثیر منفی ميذاره. توصیه من اینه ابتدا درایور ها رو اودین کنید . اگه ترم افزار مربوطه رو ندارید بگید لینکش رو براتون بزارم
Sent from my HTC One max using Tapatalk
من فک کنم از آپگرید باشهنقل قول:
اگه از سرعت بوت منظورتون زمان موندن رو لوگو ویندوز هست ، باید بگم که این زمان نهایتا 10 ثانیه هست. مشکل دیر اومدن صفحه لاک هست. که تو این مدت یه صفحه سیاه میبینم و نشانگر موس !!!
بایوس هم نمی تونه تو این مشکل من تاثیر داشته باشه .استارت آپ هم زیاد ندارم.
راستی دقت کردید که وین 10 چقدر بیشتر از 7 روی رم کش می نویسه!!
تو 7 از 8 گیگ رم ، نهایت 300 مگ کش می شد ولی الان 2 گیگ کش شده. خیلی از این خوشم اومد:n19::n20:. کلا ویندوز خوبیه
دوستان بعد از آپگرید ( اگه آپگرید کردید ) حتما هارد رو دیفرگ بکنید. تاثیر داره. ( اگه ssd دارین که خوش به حالتون)
اون زمان صفحه سیاه که گفتم یکم کم تر شده (3-5 ثانیه ) ولی هنوز هم زیاده.
بیلد 10586.3 تمامی مشکلات رفع شده اینو دانلود کنید یا ویندوز رو اپدیت کنید که مشکل رفع بشه