نظر شما در مورد تیم هایی که تا این مرحله به یورو 2016 رسیدند چیست ؟ سایر مسایل مربوط و بازیهای پلی آف و... در همین تاپیک.
صعود مستقیم ترکیه با قانون عجیب یوفا ؟! :blink:
این مورد به نظر من اصلا منطقی نبود ... یعنی چی که امتیاز های تیمها با تیم آخر حساب نشه ؟
چرا اصلا از این زاویه بهش نگاه نکنیم؟ مثلا : ترکیه که حتی توان شکست دادن تیم آخر گروهشون در دو دیدار را نداشته ؛ اما مستقیم صعود میکنه !
البته بنده نمیخوام ارزش های تیم ترکیه رو زیر سوال ببرم و به نظرم اگر مستقیم صعود نمیکرد هم برای سایر تیم های پلی آفی از هر حریف دیگه ای خطرناک تر بود ... ترکیه کاملا تیم قدرتمندیه و لیاقت اینکه توی یورو باشه رو هم داره ...
نکته ی دیگه اینکه گروهبندی چرا عادلانه نبود ؟
گروه 6 رو نگاه کنید ... ایرلند شمالی ، رومانی ، مجارستان ، فنلاند ، یونان ، جزایر فارو
هیچکدام از اینها تیم درجه یک اروپایی نیستند ... چرا مثلا هلند یا حتی سوئد ، دانمارک و ... در این گروه نباشه تا کمی گروه ها متوازن تر باشه ؟!
حذف هلند
من از علاقه مندان این تیم هستم و واقعا نارحت شدم از این اتفاق...
سایر موارد
صدر نشینی اتریش با 9 برد و 1 مساوی و بدون شکست ،
و همچنین صعود تیم های آلبانی و ایسلند خیلی غیر منتظره بود !!
بازیهای پلی آف چجوری و چه زمانی برگزار میشه ؟ ( حریفان چطور تعیین میشن؟ قرعه کشی داره یا فرمول خاصی داره؟ )
و حرف آخر اینکه خیلی دلم میخواست اسراییل هم صعود کنه اولا بعنوان یک ایرانی علاقه مند به اسراییل و دوما این صدا و سیما سر پخش بازیهاش توی یورو ضایع میشد چه حالی میکردیم ! :دی هر چند پخش نمیکرد به همین سادگی ...