بالاخره یافتم! ریختن بازی روی LG p7200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.اگه از هر کسی که دارنده ی یکی از گوشیهای جدید کمپانی LG باشه طریقه ی ریختن بازی رو موبایلشان را بپرسید جوابشون اینه:(( نمیدونم!))
من خیلی رو این موضوع تحقیق کردم.و در نهایت به این نتیجه رسیدم که تنها راهش اتصال مستقیم گوشی به اینترنت و با استفاده از خدمات ویژه ی مخابرات هست ...در حالی که هزینه ی خیلی زیادی در بر داره و سرعت خیلی پائینی هم داره!
اما بالاخره راهشو پیدا کردم.یه نرم افزاری ساخته شده که این کارو انجام میده.منتها تنها عیبی که داره اینه که شما باید 7 دلار به اون شرکتی که نرم افزار رو طراحی کرده بپردازید و برای شماره سریال گوشیتون یه licenseبخرید ...و در این صورت اون نرم افزار فقط با گوشی شما کار خواهد کرد.به همین علت تا لایسنس نداشته باشیم نمیتونی از این نرم افزار استفاده کنیم.متاسفانه این نرم افزار هنوز کرک نشده.خرید لایسنس هم فقط از طریق paypal امکان پذیره. :sad:
حالا اگه کسی میتونه از طریق paypal پول بپردازه لطفا کمک کنه تا کسانی که لازم دارن( مثل من) پول بپردازند به اون شخص و اون هم از طریق paypal واسشون لایسنس بخره.قیمتش هم مفته( 7دلار)
اسم اون برنامه Gthing هست.مخصوص ریختن جاوا و دیگر فایلهای مالتی مدیا مثل رینگ تون واسه sms روی گوشی ها هست ....(این گوشیها در حالت عادی نمیشه از رو PC بازی روشون ریخت)
این هم سایت اختصاصی اون نرم افزار:
این هم Screen shot نرم افزار:
فعلا یه فکری به حال خرید نرم افزار بکنید.اگه تونستید همینججا اعلام کنید تا برای اپلود کردن جاوا روی گوشی همینجا توضیح بدم.