خواستم ببینم اینها از نظر کیفیت تصویر و صدا و سخت افزار تفاوت فاحشی دارند و اصلا کدام بهتر است ؟ یعنی میشه گفت فریب بزرگی خوردم یا نه اتفاق خاصی نیافتاده است؟
خواستم ببینم اینها از نظر کیفیت تصویر و صدا و سخت افزار تفاوت فاحشی دارند و اصلا کدام بهتر است ؟ یعنی میشه گفت فریب بزرگی خوردم یا نه اتفاق خاصی نیافتاده است؟
فرقی ندارن در کل هر دو تلوزیون خوبن
دوستان من یه ال جی 4k خریدم بدون گارانتی 49 اینچ که تو بعضی تصاویر و به خصوص بعضی کارتونهای مثلا" شبکه پویا لگ داره یا وقتی تصویر سریع حرکت میکنه یه مکث یک ثانیه ای حدودا" میده که واقعا" رو اعصابه البته توی همه تصاویر نیست و توی بعضی تصاویره حالا مدل دقیق هم لازم شد می نویسم این مشکل با آپدیت حل میشه ؟؟؟
مدل تلویزیون ؟نقل قول:
تا راهنمایی کنم .
داداش والله خونه نیستم رفتم مینویسم ولی خواهشا" داداش راهنمایی بفرمایین چون واقعا" اعصاب برام نذاشته ...یعنی امیدی هست رفع بشه ؟؟نقل قول:
مدل باید حتما گفته بشه .نقل قول:
چون بعضی مدل ها این مشکل رو داشتند و قبلا مطرح شده و با برخی کار ها تونستن رفعش کنن .
بخاطر منطقه فرق دارننقل قول:
هر دو باید پنل 100 هرتزی و mci 500دارن
داداش مدل دقیقش اینه:49UB830T والله داداش خرید این تلویزیون برای همیشه من از هر چی اسمش ال جی هستش متنفر کرد اخه اینهمه پول بابت تلویزیون مثلا"4K بدی و لگ داشته باشه ؟؟؟؟؟؟:n03::n03::n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش قاعدتا نباید این مشکل پیش بیاد . تلویزیونتون 100HZ هست . شاید باورتون نشه من سونی 50HRZ داشتم EX520 به خدا اصلا و ابدا پرش و تاخیر نداشت با این که 50HTZ بود .
بگذریم .
تاکید میکنم این فقط روی مدلی که فرمودید جواب میده .
خب اول برو اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا اپدیت برای تلویزیونتون اومده
برید روی زبانه Software update
..............................
Software_Upgrade_Guide(English).pdf
همون راهنمای تصویری نحوه اپدیت هست .
و
Software_File(Version_).zip
فایل اپدیت هست .
نکته : اول اپدیت Software_File(Version_04.03.01).zip رو نصب کنید . سپس اپدیت Software_File_(Version_04.03.04).zip رو نصب کنید .
تنها راه موجود هم همینه . امیدوارم تلویزیونتون عملکرد بهتری پیدا کنه .
:n40:
داداش یعنی این ال جی احمق خودش میدونه تلویزیون هاش این نقص رو دارن براش آپدیت میده ؟؟؟اخه تلویزیون با اینهمه تبلیغ و .......اون لگهای وحشتناک رو داشته باشه با اون پول کلان قیمتش واقعا" رو اعصابه دیگه ایکس ویژن بگیرم ال جی نمیگیرم .....ممنون بابت راهنمایی یه دنیا سپاسگذارم