سلام.
امیدوارم تاپیک پا برجا بمونه قبل از هر چیز چون نهایت سعی بر این هست که چیزی خلاف انجمن و قوانینش گذاشته نشه.
بیشتر جایی هست برای قرار دادن تجربیاتی که نتیجه بخش بودند پس لطفا زیاد روی مدرک و آمار حساس نباشید.
امیدوارم مفید واقع بشه.
Printable View
سلام.
امیدوارم تاپیک پا برجا بمونه قبل از هر چیز چون نهایت سعی بر این هست که چیزی خلاف انجمن و قوانینش گذاشته نشه.
بیشتر جایی هست برای قرار دادن تجربیاتی که نتیجه بخش بودند پس لطفا زیاد روی مدرک و آمار حساس نباشید.
امیدوارم مفید واقع بشه.
با اولین آسیب جدی شروع کنیم و قانون شماره یک: هیچ وقت به این گوش نکنید که یه دختر چی میگه به این نگاه کنید که چکار میکنه.
در توضیح مورد اول شاید زیاد شنیدید که دخترها از مرد مورد نظرشون و انتظاراتشون مثل شخصیت و ادب و ... زیاد صحبت میکنند ولی در عمل میبینید که اون جور مردها معمولا شانس زیادی ندارند دلیلش بر میگیرده به اینکه به اینکه زن ها کلا موجودات احساساتی هستند.
ممکنه عقلشون بهشون حکم کنه و به زبان بیارن که یه مرد با وقار و شخصیت مورد پسند تر هست ولی احساسشون بهشون میگه هیچ هیجان خاصی با همچین مردی در انتظارشون نیست بلکه بر عکس اگه دقت کرده باشید آقایونی که یکم به قول معروف خورده شیشه دارند یا شر و شور تر هستند در عمل بیشتر پسند خانم ها هستند.
من خودم اونجا بودم و این رو تجربه کردم تا اواسط دوران دانشگاه یه پسر مبادی آداب بودم همیشه با احترام ویژه ای با خانم های همکلاسیم رفتار میکردم (همون چیزی که همه از یه مرد با شخصیت توقع دارند) ولی در عمل میدیدم این اون پسرهای تنبل و اراذل و اوباش کلاس هستند که انگار بین دخترها حتی بر سر بدست آوردنشون مسابقه هست. اینجا بود که فهمیدم یه جای کاری که من میکنم ایراد داره.
دوستی در پیام خصوصی سوالی سوالی پرسیده بود که جوابش رو اینجا هم قرار میدم.
ایشون پرسیدند چه اشکالی داره یه مرد متشخص بودن و کمی تحمل کردن و بعد از رسیدن به موفقیت تحصیلی و مالی هم میشه این ها رو بدست آورد.
جواب سوال ایشون اینه که اولا اینجا منظور بی شخصیت بودن نبود منظور بیشتر همون کسل کننده و به اصطلاح انگلیسیش Nice Guy بودن بود.
ثانیا با خودتون صادق باشید شما سالها زحمت کشید یه درسی خوندید یا به یه تجارتی پرداختید و اگه تمام این زحمات رو از شما بگیرند یعنی شما باشید و نفس خودتون باز همون آش و همون کاسه هست.
اگه میتونید با خودتون اینجور کنار بیاید که شما چیزی بیشتر از موقعیت و امکاناتی که دارید نیستید و خودتون به تنهایی جذابیتی برای طرف مقابل ندارید خب انتخاب شماست. ولی در واقع اینجا شما نیستید بلکه اینجا جیب شما هست که عامل محرکه هست.
قانون شماره دو: هیچ وقت جنس مخالف رو پیش از حد ستایش نکنید یا بیش از حد براش وقت و پول خرج نکنید.
این یه اشتباه مرگبار هست که خیلی از آقایون انجام میدن، به محض اینکه شما شروع به ستایش بیش از حد و بت سازی از جنس مونث کردید این فقط یه پیغام به اون شخص میده، که این آقا خیلی از من پایین تر هست که هر کاری برای بدست آوردن من انجام میده خودش رو حتی خوار و ضعیف میکنه پس من خیلی از این بازنده بدبخت سرتر هستم بهتره وقتم رو صرف یکی همسطح کنم.
خرج کردن بی مورد هم همین رو میگه که من چقدر ارزشمند هستم و این مرد چقدر از من پایین تر که برای بدست آوردن من خودش و پولش رو برای استفاده کنه.
البته خسیس بازی هم در نیارید این یه عرف جهانیه که پول کافی شاپ و رستوران رو آقایون باید حساب کنند. :n31: همچنین کادو های کوچکی که طرفین برای هم میگیرن رو شامل نمیشه.:n16:
ولی اگه خواستید خانمی رو به یه رستوران لوکس و کران قیمت دعوت کنید یا یه هدیه ارزشمند براش تهیه کنید قبلش باید اون براتون یه کار ارزشمند کرده باشه، این باعث میشه این در پاسخ به عمل خودشه نه شخص خودش.
دوست عزی اسم تاپیکو باید می زاشتید : ب چنگ آوردن جنس مونث به روش مردانه!
به طور کل حرف هاتون درمورد ایران اکثرا صادقه به دلایل فرهنگی اما فکر نمی کنم در جهان اول اینجوری باشه هرچند تجربه ای ندارم. البته یادت باشه خانوم ها از مردهای به اصطاح زرنگ و شر به قول شما هم استفاده می کنند:دی:n26:
در کل هدف مهمه که اون ها به هدفشون می رسند و شما هم فکر می کنید پیروز شدید اما نه. در واقع دو طف معامله کردید ودر رابطه با دوست بازی این درسته اما احساسات درونی و وعواطف نسبت به جنس مخالف نمی تونه درست باشه...
البته هرچیزی که عرف باشه،قرار نیست بدون چون و چرا بپذیریم و هرجا برامون بصرفه تره بود باید روند بهتری پیش بگیریم،اتفاقا یکی از دوستام که واقعا کارش را تحسین میکنم هر سری که با ...میره بیرون، حتی تا کرایه تاکسی را دقیقا دنگی حساب مبکنه و اصلا به طرف رو نمیده،با همین مطلب باز همون موضوع محرک پول و جیب در پست قبلی وسط اومد که ظاهرا اینجا توی پست شما با خرجتراشی هایی مثل کافی شاپ و رستوران و..یک معنی میدهنقل قول:
راستش اکثر چیزایی که خودم یاد گرفتم علاوه بر تجربه از guide/راهنماهای انگلیسی زبان و مربوط به کشورهای جهان اولی هست تا جهان سومی. اگه موقعیت شد چند تا از این نویسنده ها رو معرفی میکنم.نقل قول:
بله دیگه دوست عزیز یه معامله هستش یه بازی ولی تو این بازی جایی برای بازنده ها نیست اول باید شگردهای بازی رو دونست بعد پرید وسط گود.
اون دوست شما دیگه کارش خیلی درسته و موافقم عرف جهانی باید تغیر کنه تو اینجور موارد که خرج ها کلا بر عهده مرد هست. ولی من خودم با اینجور خرج ها مشکلی ندارم منظورم بیشتر اون خرج های اضافی و سنگین هستش.نقل قول:
دوست عزیزی که این تاپیک رو شور کرده به نظر می رسه حسابی در روابطش شکست خورده و عوض اینکه مشکل رو توی خودشون جستجو کنند داره به خانم های محترم می تازه. من بهتون پیشنهاد می کنم که بگذارید زمان بگذره (احتمالا سنتون پایینه) و سعی کنید با خودتون صادق باشید. ببینید اول از زندگی چی می خواید روابط زودگذر؟ (همین روند رو ادامه بدید به نظر می رسه که بیشتر از همین روابط رو بدست نمی آرید) یا یک رابطه پایدار. روابط پایداری که از نظر روانی روابط درستی هستند معمولا بر پایه اعتماد و احترام متقابله. به هر حال اینم تجربه من بود درباره آدم ها :n02: