واقعا این کار درسته؟ موبایل رو میگیرن در ادارات دولتی و حرف میزنن و ارباب رجوع باید صبر کنه تا حرف شون تمام بشه؟
آقا پول پاک و حلال ببرید خونه. همین.
Printable View
واقعا این کار درسته؟ موبایل رو میگیرن در ادارات دولتی و حرف میزنن و ارباب رجوع باید صبر کنه تا حرف شون تمام بشه؟
آقا پول پاک و حلال ببرید خونه. همین.
حرفتون کاملا درسته منم با اکثریت کارمندا که برخورد میکنم یا دارن با تلفن همراه حرف میزنن یا مشغول شوخی و خنده اصلا کار نمیندازن بعدش قانونا باید تا ساعت 2 کار کنن ولی از 12 به بعد کار راصلا راه نمیندازن
این نان حلال نیست،چون حقوق کارمندان دولت داره از پول نفت،مالیات و پولی که هنگام ی که کار داریم به حساب اون سازمان واریز می کنیم ، تامین میشه
هر کارمندی که با تلفن حرف بزنه . با ارباب رجوع بد بخورد کنه، کار ارباب رجوع رو به تاخیر بندازه و سنگ تراشی بی خودی بکنه
شرعا و قانونا و اخلاقا کارشون درست نیست و هم در این دنیا و هم آخرت باید پاسخگو باشد.
قطعا همین طوره!:n33:
به نظرم اگه مردم شکایت کنن تاثیر داره ولی وقتی من و شما و دیگران از کنار این موضع به راحتی میگذریم فلان کارمند وقیح تر میشهنقل قول:
راستی میدونم این سوال من ربطی به این تاپیک نداره ولی یه جواریی مربوط هم میشه جدیدا هر بانکی میرم از ساعت 1 به بعد کار اه نمیندازن قانونا مگه تا ساعت 2 نباید کار مشتری رو انجام بدن؟