سلام
من همیشه وقتی چند تا هارد دارم هارد اولی رو براش یه درایو primary میسازم و بقیش رو Extended میکنم و پارتیشن Logical درست میکنم(ضمنا به صورت mbr رو میگم چون gpt دردسر خاص خودش رو داره)
حالا هارد های دوم به بعد رو کلش رو Extended میکنم و از پارتیشن Logical درست میکنم
الان میخواستم بدوم این روش من اشتباه هست؟ کلا میشه کار بهتری انجام داد؟
با توجه به اینکه من هارد رو زیاد تقسیم نمیکنم (نهایت سه یا 4 پارتیشن) اگه همه رو primary کنم (توی همه هارد ها) مشکل خاصی به وجود میاد؟
اگه اشتباه نکنم در موقع نصب ویندوز توی حالتی که من پارتیشن بندی میکنم (حالا چه رو هارد اول باشه یا هارد های دیگه) فایل های بوت میرن داخل پارتیشن primary هارد اول و همه سیستم عامل ها از همونجا مدیریت میشن اما وقتی مثلا دو تا primary داشته باشیم فایل بوت کجا میره؟ ایا داخل خود همون پارتیشن قرار میگیره یا بازم میره primary پارتیشن اول هارد اول؟ اگه داخل خودش قرار میگره پس چطوری توی بوت همه سیستم عامل های نصب شده نشون داده میشه؟
من سر همین روش پارتیشن بندی گیر کردم الان ssd اضافه کردم بقیه هاردها رو هم Logical پارتیشن بندی کردم برا نصب 7 روی ssd مشکل ندارم الا وقتی میخوام xp رو روی هارد مکانیکی نصب کنم خود هارد که درایو primary نداره xp هم ssd رو نمیشناسه موقع نصب و چون کلا براش پارتیشن primary وجود نداره نصب نمیشه
از طرفی هارد دوم رو از نو پارتیشن بندی کنم و براش primary درست کنم همون سوال پیش میاد که بوت کجا میره؟ اگه میره داخل همون پارتیشن و با توجه به اینکه سیستم هم فایل بوت هارد ssd رو چک میکنه پس نمیشه xp رو موقع لود سیستم عامل انتخاب کرد؟(مگر اینکه هر دفعه برم تنظمات بایوس رو عوض کنم که کدوم هارد رو چه کنه که ترجیحا نمیخوام این روش رو استفاده کنم)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر