سلام
خودم msi apache D و msi apache E مد نظرم هست، تو این رنج قیمت ( تا 4 میلیون) میخواستم ببینم از این دو مدل بهتر هم هست و بین این 2 مدل کدوم بهتره؟ برای گیمینگ
ترجیحا رم 16، حافظه کل گرافیک 4 و i7
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Printable View
سلام
خودم msi apache D و msi apache E مد نظرم هست، تو این رنج قیمت ( تا 4 میلیون) میخواستم ببینم از این دو مدل بهتر هم هست و بین این 2 مدل کدوم بهتره؟ برای گیمینگ
ترجیحا رم 16، حافظه کل گرافیک 4 و i7
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
asus g551jm هم نگاهی بنداز همه چیش عالی هست
به نظر شما g511jm از msi apache D یا apache E بهتره؟؟
قیمتش چنده؟
بله بدلیل داشتن گرافیک gtx 860 gddr5 از اپاچی بهتر عمل میکنه همچنین وسایلی مانند هدفون گیم و کوله پشتی و موس هم داره
همچینین دارای نمایشگر ips هم هست
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.70 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
.
.
قیمت هم ۴.۲-۴.۳ فک کنم باشع که اگر واقعا گیمر باشی میارزه هزینه کنی همین هدفون و کوله پشتی حدود ۳۰۰ قیمت دارن الان
سلام
شما یه نگاهی هم به lenovo y5070 بنداز
فوق العادست
این لپ تاپ تو بازار موجود؟؟من خودم منتظر سری جدیدش با gtx 960 هستم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala.com/Product/DKP-80874/Lenovo-Y5070-2015-A/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-Y5070/keyword-y5070%202015
وقتي اين لپتاپ با اين قيمت هست رو گزينه ديگه اي فكر نكن . گرافيكشم 960m هست
عزیز لینکو اصلاح میکنینقل قول:
ديجي كالا هستش . فاصلشو وردار درست ميشه .نقل قول:
تا یه چند وقت دیگه،اپدیت ها و نسخه های جدید MSI و ASUS هم میاد.اونها هم انویدیا سری 9 و یا حتی اینتل سری 5 دارند.بهتر تا تابستان صبر کنید تا ببینید چی میشه.البته این نظر من.قیمتها هم که تکلیفش مشخص نیست(به چندین دلیل سیاسی و گمرکی و ...).