آیا درسته که مدل C چون سفارش اروپا هست آنتنش ضعیف تره و کمی داغ میکنه؟ چون از ندزیک هم دیدم اینو برای مدل C.
خواهشا فقط اگر دیدید که اینطوریه بگیید یا 100 درصد مطمئنید.
Printable View
آیا درسته که مدل C چون سفارش اروپا هست آنتنش ضعیف تره و کمی داغ میکنه؟ چون از ندزیک هم دیدم اینو برای مدل C.
خواهشا فقط اگر دیدید که اینطوریه بگیید یا 100 درصد مطمئنید.
دمت گرم. این سوال منم هست. چون خیلی حرف و حدیث پشت c و s هست . که میگن هنگ می کنه و ....
نمی دونم چون حالا خودشون وارد کننده h هستن و اگه اس و سی به فروش بره این رو دستشون باد می کنه همچین شایعه می سازن یا ماجرا یه چیز دیگست.
دقیقا باهاتون موافقم. ولی من فقط یک مورد S5 G900F دیدم که موقع صحبت کردن گرم میشد. ولی G900H برادرم اصلا همچین مشکلی نداره.
آیا کسی اطلاعی داره؟
بالاخره بنده نوت 4 رو خریدم اونم n910c . در یک کلام هلو ، همه چیزش عالیه . نه هنگی هست نه مشکلی .نقل قول:
از دیجی خریدم ، سعی کنید از یه جای معتبر بخرید (البته این به این معنی نیست که اونا هم گول نمی زنن ) در کل باید موقع خرید همه چیزشو تست کنید همون جا ( تو مغازه) یه نفرم با خودتون ببرید تا بهتون کمک کنه. هر چی هم مغازه دار گفت که آقا اوکی هست و .... به حرفش محل نذارید و بگید اینقدر دارم هزینه می کنم باید تست کنم یا نه !
بیرون این مدل رو بدون گارانتی دارن ولی بهتره از جایی بخرید که حداقل گارانتی نصفه و نیمه داشته باشه .
:n02:
امروز عین آب خوردن تو 10 مین اندروید 4.4 نوت 4 مدل سی رو به اندروید 5.0.1 اپدیت کردم . یه آخم نگفت . ساخت ویتنامم هست. تا الان هم مشکلی ندیدم. خود گوشی فایل 1 گیگی رو از سرور سامسونگ دی ال کرد و با همون فایل آپ کردم.
یعنی چه کرده این سامسونگ . نت ته گوشیه والا . هنوزخودم اینجوریم :n04: