لپتاپ یا پتاپ هیبریدی (hybrid laptop)؟ surface pro 3 (521 GB) آیا مناسب من هست؟
سلام
من به دلیل مشکلی که در پاهام دارم و در حالت ایستاده و راه رفتنْ درد و فشار روی پاهام احساس میکنم، و همچنین بهخاطر دستور دکتر، مجبورم یه لپتاپی بگیرم که وزنش تا جای ممکن، کم باشه. از طرفی هم مجبورم بهخاطر کارم، هرروز با خوذم ببرمش و این باعث میشه کولهم سنگین بشه.
پس وزن برام مهمئه.
کارآییش برام مهمئه، چون کار گرافیکی میکنم (البتّه render زیاد نمیگیرم، و اگر هم بگیرم، خیلی render خفن و سنگینی نیست.
برنامههایی که زیاد استفاده میکنم، بیشتر فتوشاپ، ایلوستریتور و ایندیزاینئه. همچنین معمولن تبهای زیادی توی مرورگر اینترنتم باز میکنم.
گاهی هم ویرایش فیلم انجام میدم که اون هم خیلی کمئه و معمولن کار خیلی سنگینی نیست.
بهخاطر سلامتیم و مشکلاتم حاضرم (و مجبورم) بیش از حدّ معمول براش خرج کنم.
اندازهی اسکرین برام مهمئه، ولی اگه لازم باشه، به یه مانیتور وصلش میکنم تا بتونم کارهای گرافیکیم رو انجام بدم.
اگه touch باشه هم برام خوبئه، چون هم میتونم e-book بخونم و هم میشه presentationداشته باشم برای کارفرما یا توی دانشگاه.
به نظر شما چه لپتاپی برام مناسبئه؟
آیا لپتاپ هیبریدی میتونه جوابم رو بده؟ آیا surface pro 3 (512 GB) رو پیشنهاد میکنین یا گزینهی مناسب دیگهای هست؟ (بیشترین مسألهم با surface قیمتشئه - که گفتم اگه بهترین گزینه باشه برام، حاضرم این خرج رو انجام بدم ـ و همچنین داغ کردن فنش... . البتّه قلمش هم به درد کار طراحیم میخوره.
ممنونم از راهنماییتون