سلام دوستان
درباره این شغلها کسی اطلاعاتی داره
موبایل فروش(فروش موبایل و تعمیرات و ...)
کفش و کتونی فروشی
فست فود
لباس فروشی
و اگر پیشنهاد بهتر دارید بدید ممنون
لازم به ذکر هست مغازه از خودم هست حدود 30 متر و بر مغازه 8 متره
Printable View
سلام دوستان
درباره این شغلها کسی اطلاعاتی داره
موبایل فروش(فروش موبایل و تعمیرات و ...)
کفش و کتونی فروشی
فست فود
لباس فروشی
و اگر پیشنهاد بهتر دارید بدید ممنون
لازم به ذکر هست مغازه از خودم هست حدود 30 متر و بر مغازه 8 متره
سلام
هر چی که به شکم مردم ربط داشته باشه بهتر هستش . به نظرم اگر جای شلوغی هست و پر رفت و آمد فست فود بهترین هست .
نظرتون درباره سوپر مارکت چیه؟
بستگی به محل و تعداد سوپر مارکت های اطراف دارهنقل قول:
اگه تعدادشون کم باشه و منطقه پر جمعیتی باشه خوبه
به نظرت تنهایی میتونم این کارو بکنم چون تنهام داداش و کسی دیگه نیست کمکم کنه
من در مورد همش اطلاعات دارم!نقل قول:
تعمیرات موبایل هزینه اولیه راه اندازی کم درآمد و سود معقولی هم داره.
فروش موبایل هم میتونه خیلی بالا باشه هم میتونه ضرر خیلی زیاد باشه توضیح بیشتر خواستی در این مورد بگو چون واقعا آشفته بازاری هستش.
کفش و کتونی ریسک پایین درآمد معقول کار سختی هم نیست.
فست فود واقعا بگیر نگیر داره همه چی به ذائقه اولیه مردمی که میان پیشت بستگی داره اسمت همون اول خوب در بره وحشتناک سود داره اسمت بد در بره کلاغ هم پر نمیزنه.
لباس فروشی مثل همون کفش و کتونی می مونه کلا خرده فروشی های مرتبط با پوشاک یه حاشیه سود معقول و مطمعا دارند ولی دیگه انتظار خارق العاده هم نباید داشته باشی.
هر سوالی دیگه ای هم داشتی بپرس من تجربه تو بازار رو از بچگی دارم و خوشحال میشم کمک کنم.
اینکارا سرمایه زیادی می خواد ....... کلید سازی برو
مغازه جایی هست که بورس خاصی نیستنقل قول:
مثلا پایین ترش لباس فروشی هست بد گل فروشی کبابی لوازم ماشین و...
کلا بورس خاصی نیست
درباره موبایل آیا میشه نمایندگی یه برند خاص رو گرفت مثلا سامسونگ
اینجوری نمیشه پیشنهاد داد. بیشتر توضیح بده لطفا تا بهتر راهنماییت کنیم. تو چه منطقه ای هستس دقیقا. چجور فرهنگی داره. خیابان اصلی هستی یا فرعی. دور و برت چی هست چی نیست (مثلا نزدیک مدرسه ای یا بانک یا غیره. منطقه شلوغیه؟! فرهنگش باز یا بسته؟! شهرستانی یا تهران و کرج؟1 اینارو جواب بدی بهتر جواب می گیری.... یکمم از تجربیات و مهارتهات بگو و همچنین چند سالته. روابط عمومیت چطوره و غیره...نقل قول:
27 سالم هست
بر خیابان اصلی هست در شهر اراک
پایین تر از مغازه خودم لباس فروشی هست تعطیلات چسب مغازه گل فروشی و کبابی هستش روبرو ظبط و باند ماشین و لاشتیک فروشی بالاتر از مغازه کاراژ تعمیرات ماشین هستش و بغل دستش لوازم یدکی ماشین
تو این مسیر نفر پیاده زیاد رد میشه سر راه 3 تا دانشگاه هم هستش
همچنین ماشین هم زیاد رد میشه
روابط عمومیم خوبه تجربیاتم هم آرایشی بهداشتی داشتم و کالای برق(الکتریکی) ولی اصلا با کار خورد ارتباط برقرار نمیکنم و زود خسته میشم
راستش یکی از مشکلاتم اینه که نمیدونم به چ کاری علاقه دارم!!! :n03: