من گوشيم رو امروز فروختم كا 700 بود.تمام تاپيكها رو خوندم وبين يك چهارراه گير افتادم كمكم كنيد.نوكيا 3250وان70وسوني اريكسون دبليو 700وكا 750.فقط خداييش بي تعصب بگين اونجوري كه واسه آجيتون خريد ميكنين مرسي
Printable View
من گوشيم رو امروز فروختم كا 700 بود.تمام تاپيكها رو خوندم وبين يك چهارراه گير افتادم كمكم كنيد.نوكيا 3250وان70وسوني اريكسون دبليو 700وكا 750.فقط خداييش بي تعصب بگين اونجوري كه واسه آجيتون خريد ميكنين مرسي
من نه تنها واسه آبجيم بلكه براي همه فاميل N70 ميخرم.
البته بايد ديد تو از گوشيت چي ميخواي. اين بسيار مهمه.
بستگي به نيازت داره ن 70 و 810 اين دوتا واقها خوب هستند.
منم اگه براي آبجيم بود دبليو 810 ميخريدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با اين كه خودم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چون واقعا" از ن70 بهتره هم از نظر دوربين (دوربينش اتوفوكوس داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم از نظر صدا (ديگه سري واكمنه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از 3250 هم بهتره حالا از نظر صدا تو اسپيكر (كه من ميگم بهتره ولي بعضي ها ميگن نه) شايد كم داشته باشه ولي كيفيتش خيلي بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوربين خيلي بهتري داره 100% بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , بهتره چون داراي اتوفوكوس هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دبليو 700 هم بهتره (از نظر صدا مث همن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فقط دوربين دبليو 810 اتوفوكوس داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي 700 نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همچنين ديزاين 810 قشنگتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همچنين مموري همراه 810 512 مگ هست كه 700 256 مگ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از ك750 هم از نظر كيفيت صدا بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ايرفون و مموري كارت همراه گوشي بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من 810 بخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحاتشم دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بالا 10000000000000000% تاييد ميشه
فقط و810 دوربين ان كاور ندارد در صورتي كه ك750 دارد....
حالا اين اتو فوكوس چقدر مهمه از سيمبيان بودن مهمتره؟دبليو 700 چطوره؟كمي هم از اون برام بگيد لطفا
صحبتهای R@r#m@n جان تایید میشه.
منم نظرم همینه که R@r#m@n عزیز زحمتش رو کشیدن.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان 70 بد ني
كا 750 خوبه
دابيو 810 عاليه
(دابليو 900 محشره) :tongue: