دوستان ما یه l90 گرفتیم میخوام یذره به سر و وضعش برسم و به قول معروف خوشگلش کنم
ماشین مدل آخر 89 هستش و سفیده به نظرتون پیش کدوم یک از اینها برم ؟ نیکو پخش ؟ آپکو ؟ آکو ؟ کدوم قیمت هاشون بهتره
تهران هم هستم
Printable View
دوستان ما یه l90 گرفتیم میخوام یذره به سر و وضعش برسم و به قول معروف خوشگلش کنم
ماشین مدل آخر 89 هستش و سفیده به نظرتون پیش کدوم یک از اینها برم ؟ نیکو پخش ؟ آپکو ؟ آکو ؟ کدوم قیمت هاشون بهتره
تهران هم هستم
راستی دزدگیر هم میخوام بگیرم !! چی بگیرم که خوب باشه ؟ ترجیحا خیلی بالای 100 اینا نشه
سلام
من آکو و آپکو رو نرفتم ولی خب نیکو پخش واقعا افراد کار درست و سالمی هستن خصوصا خود عاقای فتح الله زاده که در پاساژ کاشانی هستن
من برای تهرانش این 2 تا آدرس رو ازشون دارم ...درسته ؟ همیناس؟ که اون خیابون آزادیه از همش نزدیکتره بهمنقل قول:
و اینکه مثلا این سنسور دنده عقب رو ممکنه بشه ارزونتر تو خیابون ملت گیر آورد ؟
تهران :
فروشگاه رنو یدک به مدیریت آقای جواد فتح اله زاده
آدرس : فلکه اول شهران – انتهای آبشناسان غربی – نرسیده به کوهسار – پلاک 20 تلفن : 44319409
فروشگاه دنیای یدک به مدیریت آقای احمد رحمانی
آدرس : خیابان آزادی – بلوار استاد معین – انتهای خیابان دامپزشکی – نبش کوچه غیاثوند – پلاک 1043 تلفن : 66030231
فروشگاه رنو پارس به مدیریت آقای جواد احسانی
میدان سبلان – مجیدیه جنوبی - خیابان استاد حسن بنا جنوبی – پلاک 17 تلفن : 86020467 همراه : 09125173956
ببینید اینها نمایندگی های فروش نیکو پخش هستن ، شعبه ی اصلی همون شعبه ی پاساژ کاشانی در خ ملت ( چراغ برق ) هستش که خوده عاقای محمد فتح الله زاده حضور دارن اونجا ، که یک سرچ ساده در گوگل بکنید برای نیکو پخش ، میتونید پیدا کنید آدرسش رو یا اگر پیدا نکردید بگید من پیغام خصوصی بزنم به شما در این موردنقل قول:
قیمت نمایندگیهای نیکو پخش رو اطلاع ندارم ولی نباید اختلافی چندانی با شعبه ی اصلی داشته باشن قاعدتا
و در مورد سوالتون در مورد سنسور دنده عقب : بله ممکنه ، اما خب به نظر شخصی من ارزش داره که مقداری هزینه ی بیشتر صرف بشه از جاهای معتبر مثل آپکو و نیکو پخش و ... خریداری بشه .