خرید سیستم کامل تا 5 میلیون
سلام دوستان عزیز
بنده یه سیسنم کامل میخوام برای یکی از دوستان (مانیتور ، کیبورد موس ، کیس و اجزای داخلیش!)
کار سنگینی به اون صورت قرار نیست انجام شه !!! تنها و تنها فقط سرعت دستگاه واسم مهمه مثلا سرعت بوت شدن سیستم تا جایی که ممکنه بالا باشه و دیگه لگ های الکی نزنه یا مثلا وقتی یه برنامه ای قرار باز بشه سرعتش در حد بالاترین باشه!!! دلیل اینکه اینقدر هزینه میکنم برای اینه که طی چند سال اصلا سرعتش پایین نیاد.(مثلا 5 سال)
نکاتی رو خدمتتون عرض کنم شاید بهتر بتونم کاربر به شما معرفی کنم :
مثلا این سیستم ویندوز 7 اصلی رو به صورت پیش فرض قراره نصب کنیم چون برای اون بنده خدا (!) ساده تر باشه و در نهایت بعد از اون ویندوز 10 قراره نصب شه پس ممنون میشم که سیستمی رو معرفی کنید که بعدا با ویندوز 10 مشکلی نداشته باشه.
نکته بعدی دمای اتاق!!! این دوستمون هست که همیش گرمه و بخاطر همین کیس ی که الان داره همیشه دماش بالاست پس ممنون میشم یه خنک کننده ی خوب هم حتما در نظر داشته باشید.
برای مانیتور هم با توجه به اینکه قرار نیس اسپیکر خاصی رو بگیریم پس پیشنهاد خودم مانیتور ASUS MX279H بود چون هم کیفیت خوبی داره و هم اسپیکر داخلی اون جواب کار مارو میده.
موس کیبورد هم حتما میخوام سیمی باشه چون دردسر باتری عوض کردنو این چیزارو نداره!!!
هارد هم SSD باشه که اگرم قراره حافظه کم بیاد یه HDD هم کنار میزاریم ولی فعلا 256 SSD جواب گو هست.
از اینکه کمک میکنید و وقتتونو برای راهنمایی بنده میگذارید سپاس گذارم