-
جسباندن چوب به سنگ
سلام دوستان
میخوام یه چند تیکه پایه چوبی رو به نمای سنگی بچسبونم. محیط هم بیرونیه و در معرض بارش و نور افتابه. میخواستم بدونم از چسب سنگ بهتره استفاده کنم یا چسب چوب ؟ یه چیزی باشه که دیگه حالا حالاها کنده نشه. برای چسبوندن داکت به همون نمای سنگی از چی استفاده کنم بهتره؟ سوراخ کاری هم نمیخوام داشته باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
-
سلام
چسب چوب برای سنگ مناسب نیست
چسب دوقلو غفاری یا رازی خوب هست هم برای چسباندن چوب به سنگ , هم برای داکت و سنگ
اما جائی که قراره چسب زده بشه باید کاملاً تمیز از چربی و خاک و رطوبت باشه
بهتره با سمباده ی زبر (شماره 80) داکت رو کمی بسابید تا زبر بشه و چسب بهتر بگیردش
چوب هم اگر نرم یا رنگ شده هست باید در محل چسب کمی سمباده بخوره و تمیز بشه
چسب دوقلو باید تا مخلوط میشه فوراً مالیده بشه به هر دو قطعه بعدش قرار بگیرند روی هم بدون حرکت تا 5 دقیقه . در سرما دیرتر خشک میشه
داکت رو با فاصله ی 20 سانت 20 سانت چسب بزنید .
اگر چسب سنگ مثل دوقلو هست پس از اون هم میشه استفاده کرد
چسب دوقلو 3 مدل هست
شفاف , خاکستری , سیاه
سیاه از همه قویتر و شفاف از همه ضعیف تر هست
چسب دوقلو حدود 10 ساعت طول میکشه تا کاملاً محکم یشه پس تا مدتی نباید بهش فشار بیاد
-
خیلی ممنون
چسب سنگ یه پماد سخت کننده هم داره که باید با خود چسب مخلوط بشه
چسب یک دو سه چطور؟
میخوام این چسبندگی رو در مدت زمان طولانی حفظ کنن و البته یه وزن کمی رو هم تحمل کنن ( در حد یه سیم تلفن چهار رشته ای)
-
چسب 1-2-3 بذای داکت مناسب نیست
سنگ و چوب رو هم خوب نمیچسبونه مگر اینکه دو سطح کاملاً مسطح باشند مثل شیشه تا کاملا روی هم قرار بگیرند یعنی ناهموار نباشند .
چسب دوقلو برای داکت مناسب هست و اگر داکت با عرض کمتر از 3cm هست , میتونین به فاصله ی 40cm چسب بزنین تا چسب کمتری مصرف بشه اما سمباده زدن داکت یا خراش دادن محل چسب با نوک چاقو یا پیچ گوشتی ضروری هست تا چسب بهتر بهش بچسبه
برای هر نقطه به اندازه ی یک آلبالو چسب بزنید کفایت میکنه اگر خوب تمیز و زبر شده باشه
اما اگر تعداد داکتها زیاده , برای کم کردنِ هزینه میتونین از چسب سنگ استفاده کنین اگر که به داکت میچسبه
فروشنده بهتون میگه یا میتونین یک تیوبِ کوچک بگیرین امتحان کنین . توی نت ننوشته پلاستیک (اگر داکت پلاستیکی هست )
برای چسباندن داکت از چسب کفاشی هم میتونین استفاده کنین اما برعکس چسب دوقلو که باید فورا مصرف بشه , چسب کفاشی باید به دو قطعه مالیده بشه و 5 دقیقه صبر کنین و بعدش بذارینش روی هم و فشار بدین تا بچسبه یا با یک چیز لاستیکی بکوبین روش تا دوتاشون با هم یکی بشن
بهترین مارکش pattex هست که آلمانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
عزیزم به نظرم بهتره از چسب چوب استفاده کنی محکم تره .. البته من این راه رو از یک منبع انگلیسی مطالعه کردم که نتیجه آزمایششو گذاشته بود
- - - Updated - - -
عزیزم به نظرم بهتره از چسب چوب استفاده کنی محکم تره .. البته من این راه رو از یک منبع انگلیسی مطالعه کردم که نتیجه آزمایششو گذاشته بود
-
چسب میل پوکس عالیه یه چیزی مثل جوشکاری میمونه مال شرکت جلاسنج هستش