دوستان سلام
خودرو تا سقف 100 میلیون تا شب عید میخوام بخرم حتما اتومات باشه.
1_فقط سواری
2_ هندلینگ خوب
3_بازار قطعات خوب
4_ گیربکسش اذیت نکنه
ترجیحا 5 دنده اتومات باشه
5_صفر باشه بهتره یا کار کرده؟
ببخشید زیاد شد.
قبلا از همه دوستان تشکر میکنم.
Printable View
دوستان سلام
خودرو تا سقف 100 میلیون تا شب عید میخوام بخرم حتما اتومات باشه.
1_فقط سواری
2_ هندلینگ خوب
3_بازار قطعات خوب
4_ گیربکسش اذیت نکنه
ترجیحا 5 دنده اتومات باشه
5_صفر باشه بهتره یا کار کرده؟
ببخشید زیاد شد.
قبلا از همه دوستان تشکر میکنم.
سلام خدمت شما دوست عزیز.
همه جزئیات رو گفتین غیر از دو مورد. نو یا کارکرده؟ مصرف سوختش براتون مهمه؟
مرسی از اینکه پاسخ دادید
شماره 5 نوشتم از شما دوستان سوال کردم که شما پیشنهاد بدید صفر بخرم یا کار کرده ؟
مصرف سوخت که همه دوست دارن کمتر باشه متوسط هم بود اشکالی نداره.
بسیار خوب.نقل قول:
ببینید من دو تا انتخاب خیلی خوب به شما میدم خودتون میتونید بیشتر تحقیق کنید و به نتیجه برسید.
اولی ماکسیما مدل 90 یا 91 هست که میتونید با این بودجه بخرید.
بعدی هم جیلی مدل EC7 هست که اتومات هست به قیمت حدودی 85 میلیون تومن.
در مورد اینکه خودرو کارکرده بگیرید یا نه هم بستگی به خودتون داره و باید موقع خرید خیلی حواستون جمع باشه و با فروشنده طی کنید که خودرو رو به مکانیک و صافکار نشون میدید که ماشین خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه.
سوناتا از ماکسیمابهتر نیست ؟
جیلی هم که بازار قطعات و احتمالا فروشش خوب نیست . نمیدونم
ضمنا ایا میدونید گیربکس ماکسیما از کدوم نوعه( cvt یا اون قدیمیاست ) ؟
و مصرف بنزینش در شهر صدی چنده ؟
ممنون
ضمنا اینکه میگن تولید ماکسیما متوقف میشه قطعاتش نایاب میشه درسته ؟
سوناتا هم خودرو خوبیه اتفاقا ولی خوب بدیهی هست که موتورش از ماکسیما ضعیف تر هست؛ ولی من با توجه به بودجه شما این پیشنهاد رو به شما دادم. مطمئنا اگر بخواین 100 میلیون برا سوناتانقل قول:
هزینه کنید case مناسبی گیرتون نیاد و یا به زودی براتون مشکل به وجود بیاره. یه سر به این سایت بزنید و سوناتا رو سرچ کنید و قیمتتون رو هم روی محدوده 100 تا 105 میلیون بذارید. میتونید حدود
شرایط سوناتایی که میتونید خریداری کنید رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دقیقا نمیدونم نوع گیربکسشو. ولی چند تا از دوستام که تاحالا داشتن راضی بودن ازش و فکر نمی کنم برا گیربکسش مشکلی بیاد.
اسم جیلی رو فقط در حد یک گزینه براتون مطرح کردم که اگر دوست نداشتید ماشین کارکرده بگیرید اونو بگیرید.
مصرف بنزینش رو هم با برنامه دادن به ECU میشه مناسبش کرد که اذیت نکنه زیاد (دیدم تاثیرشو روی ماکسیمای یکی از آشناها). ولی خوب فکر نکنید کمتر از 100/11 یا 100/10 میشه.
در مورد قطعه هم که انشالله هیچ وقت اذیتتون نکنه مشکلی نداره و قططعاتش رو میشه گیر اورد.
بهترین گزینه از نظر من تویوتا کمری 2008 تا 2009 میتونید بخرید
میدونیین دوستان بیشترین قسمتی که من مشکل دارم اینه که نمیدونم این ماشینها با این مدلهای پایین خرجشون بالا نیست و همینکه گرفتم هر روز دم تعمیرگاه نیستم و قطعاتش گیر میاد و هزینه هاش معقوله.
و تو این مدلها با این تفاسیر کدومش بهتره؟
ماکسیما؟
سوناتا؟
مزدا 3؟
مگان 2000؟
تویوتا کمری؟
من اگه جایی شما بودم کمری 2009 میخریدم البته شاید نشه تمیزشو با این قیمت خرید ولی بهترین و کم کار ترین کمری 2008 میتونید بخرید قطعات کمری مثله پراید فراواونه نگران نباشید چینی. تایوان ژاپنی استرلیایی
شک نکن