سلام گرافیک R9 280X خریدم دیگه پولم ته کشیده و یه پاور دست دوم GREEN -GP680B گیر آوردم. میخواستم بدونم که این پاور گرافیک منو ساپورت میکنه مشکلی بوجود نمیاره؟ آیا این پاور کابل منیجمنت داره؟
core i5 3.1
ram 8 G
Printable View
سلام گرافیک R9 280X خریدم دیگه پولم ته کشیده و یه پاور دست دوم GREEN -GP680B گیر آوردم. میخواستم بدونم که این پاور گرافیک منو ساپورت میکنه مشکلی بوجود نمیاره؟ آیا این پاور کابل منیجمنت داره؟
core i5 3.1
ram 8 G
از لینک روبرو میتونی پاور مناسب سیستمتو حساب کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم پولم ته کشیده:n02: تا 220 تومن نهایتش 250 میتونم بخرمR9 280X تا هشت پین میخوره. چه پاوری پیشنهاد میدین
میگم پولم ته کشیده:n02: تا 220 تومن نهایتش 250 میتونم بخرمR9 280X دوتا هشت پین میخوره. چه پاوری پیشنهاد میدین
مشخصات کامل سیستم حتی تعداد فن ها هارد اگر چند تا دارید به تفکیک و تعداد رم ها همه رو بگید براتون در میارم
با فن cpu میشن سه تا. یک هارد.core i5 3.1 . - دو رم 4 گیگ. موس و کیبورد- مادربرد MSI فقط یه جا واسه گرافیک داره
Green GP600-HP به قیمت 260 یا Corsair VS650 به قیمت 240 کاملاً کفایت میکنه.
منم رفتم تو سایت گرین محاسبه گر رو امتحان کردم اما منظور من اینه که این کارت گرافیک دوتا 8 پین بهش وصل میشه. آیا این دو پاور دو تا 8 تایی دارن ؟ چون بعضیا کمتر دارن معمولا شیش تا.
من ۷۸۵ رو که دارم دوتا ۶ پیت داره که یه ۲ پین جدا کنار همون ۶ پین ها هست که با گذاشتن کنار اون ۶ پین ها میشه ۸ پیننقل قول:
واضح تر بگم دنبال کابل رو که میگیریم به اخراش که میرسه دو شاخه میشه یه ۶ پین یه ۲ بین کنارش
احتمالا ۶۸۵ هم همین طوره
داداش شما هر پاوری که خواستی بخری، تو سایتش خودش چک کنی، همه چیز رو نوشته.نقل قول:
مثلا همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسط صفحه اینجوری زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی داره دو تا 8 پین.
من GP780B داشتم خیلی وقت پیش، دو تا 6+2 داشت و دو تا 6 پین، عالی بود.
هر مدلی که تو سایت نیست، اگر گوگل کنی لینکش میاد.