-
تغییر صدای مودم؟!(حیاتی)
سلام
من وقتی میرم اینترنت بابام میره گوشی رو ور میداره و یک صدای جیق و ووق میشنوه و داد میزنه میگه توله سگ باز تو رفتی اینترنت!!!!!!
من میخواهم ببینم راهی هست که وقتی میرم اینترنت به جای اینکه صدای جیق و ووق بیاد صدای بوق آزاد بیاد تا اون نفهمه و کتکم نزنه
راهی هست؟
-
غلط میکنی بدون اجازه بابات میری اینترنت
-
من نميدونم همين مشكلو دارمjayranباخودت مشكل داري
-
خوب دوست عزيز
اولا يه موقع برو كه پدرت كاري با تلفن نداشته باشه
ثانيا چه فايده داره حتي اگر بوق آزاد هم بزنه باز هم تلفن اشغال هست
-
عجـــــــــــــب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مکررا سفارش شده وقتی حرفی برایه گفتن ندارید سکوت کنید و لطف کنید درو گوهر تراوش نکنید
دوسته عزیز شما می تونی از ADsl استفاده کنی که در اون صورت دیگه خطتون اشغال نمی شه اما خب هزینه داره ...
بعد هم اینکه می تونید تلفنو ببرید تو اتقتون وقتی می خواید کانکت بشید
در ضمن فکر می کنم جایه این تاپیک تویه متفرقه باشه نه اینجا
-
هیچ راهی نداره.برو کافی نت
چاکرم
-
-
لطفا به جاي نظر دادن در مورد مكان اين تاپيك و راه حل هاي بي ربط مثل رفتن به كافي نت و استفاده از adsl و خريد خط تلفن و... چيزايي كه مطمئنا خودش بهتر از شما بلد بود يه جواب دقيق بديد و اگه هم راه حلي نداريد چه لزومي داره كه اصلا چيزي بگيد.
عزيز من يه راهي دارم برات. ببين تو تنظيمات مودم قسمت advance بعد extra initialization commands یه فرمانی رو باید تایپ کنی. دقیقا فرمانش رو یادم نیست اما فکر کنم یه چیزی شبیه این باشه sn&mu در ضمن اين فرمان صداي مودم رو قطع ميكنه بوق آزاد نميزنه...
-
نه خوب واقعا خیلی خوبه بعد از 2 سال یکی اومد به ما تذکر داد
شما هم به جایه اینکه بشینی تک تکه پستها رو نقد کنید جوابتونو می دادید و حرفه اضافه هم نمی زدید نمی گفتن طرف حرف بلد نیست
-
نه
سلام
اول جواب شما
نه هیچ راهی نداره چون ربطی به صدای مودم نداره و خیچ راهی برای این کار وجود نداره
در ضمن ...
به هر حال ...
موفق باشید