نظرتون در مورد این قطعات، پیشنهاد و.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرتون در مورد این قطعات، پیشنهاد و.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعات کاملاً مناسب هستند. اما اگه نیازی به اورکلاک کردن پردازنده ندارید پیشنهاد میکنم پردازنده رو ضریب بسته بگیرید، مادربرد رو به H97-Gaming 3 تغییر بدید و رمها رو با GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 جایگزین کنید.نقل قول:
به این ترتیب تا حدود 200 در هزینهها صرفه جویی میشه و تغییری هم در بازدهی سیستم ایجاد نخواهد شد.
اخه از بعضیا شنیدم که خرید h97 اینده نگر نیست و بهتره سی پی یو رو سری k بخرم تا اگه در بازی های اینده نیاز به قدرت بیشتر Cpu داشتم بتونم اور کنم. در ضمن نظرتون در مورد برداشتن رم 16 چیه؟ ایا نیاز هست؟نقل قول:
در ضمن این سیستم چند سال پاسخگوی بازی هاست؟
i5 4690 حداقل تا 3-4 سال بدون نیاز به اورکلاک از عهده پردازش تمام بازیها برمیاد. شما با این سیستم در آینده پیش از اینکه مشکل پردازشی رو حس کنید، ضعف گرافیک رو خواهید دید و اون زمانیه که کل سیستم قدیمی شده و نیاز به ارتقاء کلی دارید. هزینهای که برای قابلیت اورکلاک پردازنده میکنید ممکنه تا 4-5 سال آینده هم استفادهای نداشته باشه.نقل قول:
اکثر بازیها امروزی در رزولوشن 1080p به بیش از 8 گیگ رم نیاز نخواهند داشت. اما ممکنه در آینده به بیش از 8 گیگ نیاز پیدا کنید. پیشنهاد میکنم در آینده اگر نیاز داشتید رم رو به 16 ارتقاء بدید.
با این سیستم احتمالاً میتونید تا حدود 2 سال بازیها رو در رزولوشن FHD و تنظیمات بالا اجرا کنید.