سلام دوستان یه کیس میخوام ببندم واسه گیم.
طبق بودجه ی من حدود 500 تا530 میخوام واسه مادربورد بزارم.
بین دو مدل زیر موندم.کدومشون رو انتخاب کنم؟
1. gigabyte z97-d3h 3200mhz
2. msi z87-g43 gaming
ممنون
Printable View
سلام دوستان یه کیس میخوام ببندم واسه گیم.
طبق بودجه ی من حدود 500 تا530 میخوام واسه مادربورد بزارم.
بین دو مدل زیر موندم.کدومشون رو انتخاب کنم؟
1. gigabyte z97-d3h 3200mhz
2. msi z87-g43 gaming
ممنون
با این بودجه همون گیگا بهتره مگه این که بودجه رو حدود 50 تا 100 افزایش بدی تا گزینه های بهتری بخرینقل قول:
نمیشه گفت چون ام اس آی اینو مخصوص گیم زده از این مدل گیگا بهتره؟ (واسه گیم)نقل قول:
راستی اگه مادربورد asus z97-k رو به لیست اضافه کنم چطوره؟ نظرتونو کامل بگین
از بین دو مادربردی که معرفی کردید، مدل گیگا انتخاب بهتریه. MSI Z87-G43 Gaming از سری قدیمی Z87 هستش. سری جدید این برد یعنی MSI Z97 Gaming 3 حدود 600 قیمت داره.نقل قول:
اما دلیل اینکه چیپ سری Z انتخاب کردید چیه؟
امکاناتی که چیپ سری Z در اختیارتون میذاره:
1- اورکلاک پردازنده
2- استفاده از دو کارت گرافیک به صورت SLI یا CrossFire
3- استفاده از رم با فرکانس بالاتر از 1600
برای سیستم گیمینگ هرگز به اورکلاک پردازنده نیاز نخواهید داشت (مگر در موارد خاص و برای اجرای بعضی بازیها در رزولوشن 4K و تنظیمات اولترا)
همیشه استفاده از یک GPU قوی بهتر از SLI یا CrossFire کردن دو GPU ضعیفتره. اگه قصد استفاده از دو کارت گرافیک High End رو ندارید، قابلیت SLI و CrossFire عملاً کاربردی براتون نداره.
افزایش فرکانس کاری رم از 1600 به 2400 تقریباً هیچ تأثیری در عملکرد سیستم گیمینگ نداره.
چیپ Z97 از H97 گرونتره. برای همین مادربردهای سری Z قیمت بالاتری دارن. پیشنهاد بنده اینه که به جای خرید مادربرد Z97 معمولی، یک برد H97 با امکانات بهتر بخرید. اینجوری هم در هزینهها صرفهجویی میشه و هم عملکرد سیستم بهتر میشه.
پیشنهاد من مادربرد Gigabyte GA-H97-Gaming 3 به قیمت 460 هستش.
ممنونم واقعا مفید و شفاف بود.نقل قول:
چون فکر میکردم واسه آینده و ارتقا دستم بازتره سری z رو انتخاب کردم.
و اینکه همیشه فکر میکردم رم 2400 برای گیمینگ بهتره.
و یه سوال دیگه اینکه مثلا واسه آینده asus z97-p رو بگیرم بهتر نیست؟ قیمت این با مدل پیشنهادی یکیه و حدود 460 تومن هستن.
نظرتون رو در این مورد بگین لطفا.
ممنونم