سلام.
یه دست دوم با 16 تومن چی میشه خرید ؟
به هیچ وجه هم در مورد پراید و روآ و ... صحبت نکنید لطفا.
دلم پرشیا یا 206 یا سمند میخواد. شما چی پیشنهاد میدین ؟
با 16 تومن میشه سمند 83 به بعد درست و حسابی پیدا کرد؟
Printable View
سلام.
یه دست دوم با 16 تومن چی میشه خرید ؟
به هیچ وجه هم در مورد پراید و روآ و ... صحبت نکنید لطفا.
دلم پرشیا یا 206 یا سمند میخواد. شما چی پیشنهاد میدین ؟
با 16 تومن میشه سمند 83 به بعد درست و حسابی پیدا کرد؟
نقل قول:
سلام؛
با توجه به این قیمت و با توجه به اینکه پراید و ... نمیخواید میتونید یه پرشیا دور و بر مدل ۸۱ یا ۸۲ بردارید که اونم شرایطش خیلی نمیتونه جالب باشه.
سمند هم مدل ۸۷ به پایین تو همین حدود قیمت میتونید پیدا کنید.
در مورد ۲۰۶ فکر میکنم مدل پایین ۸۵ اونم با شرایط نه چندان جالب.
پ.ن:
چون قیمت مد نظرتون پایینه ( برای ماشین های مورد علاقه اتون )
برای همین یا میتونید ماشین مدل دار اما مشکل دار پیدا کنید و یا ماشین بی مدل و کم مشکل.
این قیمت هایی هم که گفتم، فنی بی مشکلی ندارن.
:n18:
سمند 86 با 16 تومن میشه خرید ؟ فنی سالم باشه و بدون رنگ و لاستیک ها هم حداقل 50% باشه حتی بدون بیمه هم این قیمت میشه گیر بیاد یعنی ؟
در سایت های فروش اینترنتی مدل 86 کمتر از 18 تومن ندیدم والا !
بچه ها نظرتون در مورد پرشیا مدل 83 - 84 چیه ؟ بودجه رو هم نهایتا بکنم 17
به نظرم توی این محدوده 405 باز بهترهنقل قول:
براتون پخ کردم
من چون خودم کارم این هست عرض میکنم خدمتتون که عموما در سایت های خرید و فروش اینترنتی ، قیمت 60 درصد ماشین های کارکرده بالا تر از قیمتی هست که آخرش به فروش میرن ! لذا شما اگه بودجتون تا 16 تومن هست میتونین تا 17 هم سرچ کنین و زنگ بزنین و قیمت نهایی بپرسین .نقل قول:
یه ماشینی که اگه یکم اهل ماشین بازی هستید رو تو این قیمت پیشنهاد میکنم گالانت gls مدل 92 یا 93 تمیز هست ! ماشین فوق العاده ایه به نظر من
راستش ماشین باز نیستم و نمیتونم سراغ این ماشین های عجیب برم. برای پیدا کردن قطعات و تعمیرشون باید آدم بره شهرای بزرگ. اینجور ماشین ها به درد کسی میخورن که خیلی حرفه ای هست و یا خودش تعمیرکار هست و با این ماشین ها کاملا آشنا هست.نقل قول:
از بین 206 و پرشیا و سمند کدومشون رو پیشنهاد میفرمایین ؟ معایب و مزایای این سه تا ماشین در مدل های 84 و 83 و ... چی هست ؟
به نظرم 206 تو این رنج میشه تیپ 2 خرید منتها یکم خرج لوازمش اگه لازم بشه گرون تر درمیاد ، بعلاوه اینکه کم جاتره ولی مصرفش اگه سالم باشه یا سالمش بکنید ، از 405 و سمند و پرشیا کمترهنقل قول:
سمند اگه میخواهید بگیرید ترجیحا lx بگیرید که abs داشته باشه و ایمن تر باشه ، ولی یه مشکلی که سمند های مدل های قبل 85 86 دارن ، شاسیشون برای پیچش ضعیفه به نسبت وزن سمند و اطاق سر و صدا زیاد میده بعد یه مدت کارکردن ماشین ، که البته از اون مدلا به بعد این ضعفو حل کردن ، لذا اگه پارس تمیز پیدا کنید چون سبک تر از سمنده و قطعا کیفیت مواد داخلی ماشین و ساخت ایرانخودرو در اون سالها بهتر از الان بوده ، به نظرم بهترین انتخاب رو کردین !
اگر هم هرکدوم رو خواستید بخرید این تجربه شخصیه بندست ،
برای خرید ماشین "سالم" با بالا 5 سال سن ، بعد از انتخاب بهترین گزینه در بین خودرو ها ، برای چک سلامت ماشین ، اصلا به تعداد لکه های رنگ توجه نکنید ، ماشین رو ببرید رو چال یا با یک صافکار حرفه ای ، شاسی های ماشین رو و همچنین رکاب ها و ستون ها رو بررسی کنید و از سلامت آنها مطمئن شوید ، باقیه رنگ شدگیها اهمیتی نداره ! هر جا هم بد رنگ شده باشه نهایتش با 100 هزار تومن ، میشه بهترین رنگو زد و به ماشین رخ زیبایی داد !
شاسی و رکاب و ستون سالم بیشترین نقشو در سلامتی سرنشینان هنگام تصادف های سنگین داره (حتی از ایربگ و abs هم بیشتر) !
دل منم یه مرسدس بنز s500 2014 میخواد. یه لکسوس lx570 هم میخوام. اما پولشو ندارم. :)نقل قول:
به دلت نگاه نکن دوست عزیز... به جیب مبارک نگاه کن...
متاسفانه بهترین گزینه برای شما همون پرایده و بعید میدونم ماشینای دیگه ای که گفتی به دردسر نندازت !
اما در هر حال اگه بنا به خرید ماشینای با کارکرد بیشتر باشه من دوو سیلو رو توی این رنج قیمت به ماشینای ایران خودرو ترجیح میدم... هنوزم شیک و با کلاسه ...